- 10 Mayıs 2024
- 179
- 47
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
-
Evet ben de enfeksiyon olsun olmasın her transfer öncesi antibiyotik kullandım ama üç günlüktü sanırım sadece. Tranafer olduğumda kullanmadım. Benim hiç pozitif olmadı ama antibiyotikten kaynaklandığını sanmıyorumTüp bebek tedavisinde transfer aşamasına geldim ama farklı bir kadın dogum doktorum, vajinal enfeksiyondan dolayı BİTERAL antibiyotik verdi , olumsuz etkisi olur mu ? Başına gelen varsa yardımcı olabilirmisiniz...
Tüp bebek doktorum şehir dışında , kontrolleri kendi memleketimde yaptırıyorumtransfer yapılacağından bilgisi yok mu bir de kac tane doktora gidiyorsuntüp bebek doktorunla paylaş bence durumu
Bende şuan enfeksiyon var, transferden sonra sorun yaratabilir diye korkuyorumEvet ben de enfeksiyon olsun olmasın her transfer öncesi antibiyotik kullandım ama üç günlüktü sanırım sadece. Tranafer olduğumda kullanmadım. Benim hiç pozitif olmadı ama antibiyotikten kaynaklandığını sanmıyorum
Sorun olacaksa doktorunuz transferi erteler , ertelemesi sorun olmasından iyidir bu arada. Ama doktor sorun görmediyse canınızı sıkmayınBe
Bende şuan enfeksiyon var, transferden sonra sorun yaratabilir diye korkuyorum
Sorun olacaksa doktorunuz transferi erteler , ertelemesi sorun olmasından iyidir bu arada. Ama doktor sorun görmediyse canınızı sıkmayın
Hangi şehirde doktorunuz. Zaten tüp bebek doktorunuz ne öneriyorsa ona göre ilerlersiniz Allah gönlünüze göre versin kandil geliyor bolca dua edinTüp bebek doktorum şehir dışında , kontrolleri kendi memleketimde yaptırıyorum
merhaba benimde ayın 18inde transferim var ve doktorum bana tetradox ve deltacotril hap verdi diğer ilaçlara ek olarak. Enfeksiyonu önlemek için veriliyordur belki transferden 1 gün önce bırakacağım içmeyi ona göre ayarladı. Tüp bebek doktorunuza mutlaka bu bilgiyi verin benceTüp bebek tedavisinde transfer aşamasına geldim ama farklı bir kadın dogum doktorum, vajinal enfeksiyondan dolayı BİTERAL antibiyotik verdi , olumsuz etkisi olur mu ? Başına gelen varsa yardımcı olabilirmisiniz...
Şimdi konuştum biteral i asla kullanma dedi monodoks adlı ilacı kullanın dedi o da antibiyotikmerhaba benimde ayın 18inde transferim var ve doktorum bana tetradox ve deltacotril hap verdi diğer ilaçlara ek olarak. Enfeksiyonu önlemek için veriliyordur belki transferden 1 gün önce bırakacağım içmeyi ona göre ayarladı. Tüp bebek doktorunuza mutlaka bu bilgiyi verin bence
Tüp bebek doktorum ağrı,kaşıntı veya yanma yoksa kullanma dediSorun olacaksa doktorunuz transferi erteler , ertelemesi sorun olmasından iyidir bu arada. Ama doktor sorun görmediyse canınızı sıkmayın
Öyle yapın bir de boool su içinTüp bebek doktorum ağrı,kaşıntı veya yanma yoksa kullanma dedi
Sadece biraz koku var , onun için monodoks kullan dedi
Evet transfer öncesi ben kullanmıstım enfeksiyonum da yoktu ama ilaclarimin icinde monodoks vardı kullandim tüp bebek doktorun ne diyorsa onu yapTransfer öncesi monodoks kullanan var mı?
kronik endometrit olduğu için kullandım daha yeni bitti benim de siz de mi kullanıyorsunuzTransfer öncesi monodoks kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?