• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ultrason fotosundan cinsiyet tahmini yapabilen var mı :)

asyafra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
18
4
1
30
IMG_9991.jpeg
7+3 haftalık ultrason fotosu tahminleri alabilir miyim? 😍

Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :)
İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah 🙏🏻

İki kızım var ikisinde de hiç bir şey hissetmedim bunda yoğun erkek hissediyorum bilmiyorum hayırlısı ve sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah 🙏🏻
3. Çocuk için motivasyonunuz nedir Allah bağışlasın ben 1 taneye zor bakıyorum😂😂

Ne hissediyosan odur bacım 5 aylık kızçem var. Hamile kalmadan biliyordum kız olduğunu :)
3. Çocuk için motivasyonunuz nedir Allah bağışlasın ben 1 taneye zor bakıyorum😂😂

Açıkçası ikinci çocuk isteyerek oldu da üçüncüsü kazaya kurban gitti 😂😂
Motivasyon yok bam bam bam 😂😂

Back
X