- 4 Aralık 2024
- 5.380
- 5.895
- 113
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yumurta büyütme iğnem farklı kalem gibi ince uç sadece takıyorsun
Anladım size niye iki çeşit yazmış hormon iğnesi sebebi var mıOdaha var o ayrı o kolay şükür yapabildim
Vallahi bilmiyorum klomen var sabah akşam hap içilecek gonalf 900 var bide meriofert var bu zor işte bir tane daha var 3. Gun kullanicam onuda göbekte yer kalmamakAnladım size niye iki çeşit yazmış hormon iğnesi sebebi var mı![]()
Tövbe ne kadar çokmuşVallahi bilmiyorum klomen var sabah akşam hap içilecek gonalf 900 var bide meriofert var bu zor işte bir tane daha var 3. Gun kullanicam onuda göbekte yer kalmamak![]()
Tövbe ne kadar çokmuşbenim sadece günde bir kere akşam hormon iğnesi reglin 7. Gününde bir iğne daha eklenecek Opuya kadar günde sadece sabah ve akşam olmak üzere iki adet vuruyorum Opu karar verilince ovitrelle son kez tamam bu kadar Allah yardımcın olsun baya ilaç yüklemişler
![]()
Çok ilaç kullandığın için yan etki yapıyor olabilir yarın doktorunla görüş ona göre bir yol gösterir amin inşallah zor yolumuz uzun ama inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak nasip olsunAynen canım rabbim kolaylik versin carpinti yapiyor şuan etkisimi bilmiyorum ama gerçekten zormuş bu süreç falan
Climara fort bant ihtiyacım var, bulamıyorum Ankara da kaç eczaneye sordum yok, eğer siz de varsa özelden yazar mısınızMerhaba tüp bebek ilaçları ihtiyacı olan varsa yazsın ücretsiz antalya