• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ovulasyon testim pik mi yoksa daha beklemelimiyim anlayanlar yardımcı olabilir mi?

lveyourdreame

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
42
4
1
Merhaba bende ovulasyon denemek istedim eşimin sperm azlığı var diye iki gün yumurtlama zamanım yakın diye ara verdik. Bugün bu şekilde çıktı , bir daha yaptım hiç su içmeden emin olmak için ama bugün değerlendirmelimiyiz ? yoksa yarındamı beklemeliyim. bakarsanız çok sevinirim ilk defa yaptım bende son iki tanesi bugün yaptığım tek resimli olanda ovulasyon yaptıktan on dk sonrası.
IMG_8439.jpeg
Bu son ikisi bugün yaptığım
IMG_8440.jpeg
Buda yaptığımın onuncu dakikasında

Merhaba bende ovulasyon denemek istedim eşimin sperm azlığı var diye iki gün yumurtlama zamanım yakın diye ara verdik. Bugün bu şekilde çıktı , bir daha yaptım hiç su içmeden emin olmak için ama bugün değerlendirmelimiyiz ? yoksa yarındamı beklemeliyim. bakarsanız çok sevinirim ilk defa yaptım bende son iki tanesi bugün yaptığım tek resimli olanda ovulasyon yaptıktan on dk sonrası.
Eki Görüntüle 3549008 Bu son ikisi bugün yaptığımEki Görüntüle 3549009 Buda yaptığımın onuncu dakikasında
Pik olmuş değerlendirin

Back