Gebeliğe Hazırlık Merhaba kızlar:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beklegeliyorumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
9
5
36
31
Merhaba kızlar ... bu portalda sürekli mesajlarınızı okur gizliden takip ederdim sizleri ne öğrendiysem sizin sayenizde :) denemelerin hüsran ile sonuçlandığı zamanları hatırlamak bile istemıyorum ... siZe yaşadıklarımdan bahsedeceğim genelde burda duyduğum hikaye sizde çok aşinasınızdır her ay binbir hevesle araştırma yapıyordum:) kalbim hizli çarpsa gebeliğe bağlıyordum :) hemen arastırmasını yapıyordum .. zamanla cok üzüldüm ve akışına bıraktım araştırmadımda okumadımda o ay bebek düşünmedimde hamile kalamayacağımı da bildiğimden umursamadım ve meleğim bana geldi o ay :) adet günümden 5 6 gün önce hafif bi kanamam oldu regl geliyor zanettim gelmedi sonrasındada umursamadım .. Sonra aklıma esti erken gebelik testi aldım reglime 2 gün varken baktım başta bir şey yoktu 2 dk içerisinde cift cizgi çıktı o gün mutluluktan hiç bir şey hatırlamıyorum:) size söylemek istediğim tek şey asla erken gebelik testlerine para vermeyin aynı sonucu eğer gebelik varsa 2 tllik testlerde çıkarıyor :) uzun oldu kusura bakmayın ❤️

Eklentiler

• 0B4C8D03-790F-444C-AEC0-16870F895A4E.jpeg
    0B4C8D03-790F-444C-AEC0-16870F895A4E.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 47
Tebrik ediyorum arkadasim. Insallah vatana millete hayirli bir evladi kucagina alip koklarsin.
Belirtilerinden de bahsedersen faydali olur diger arkadaslara.
Bende bugun test taptim bata 2 var. Cok cok silik bir cizgi gordum ama umarim hayal degildir.
20. Gun yumurtuluyorum varsa da ondan asiri siliktir. 2 gun sonra bir daha yapacagim hemen doktora gitmek istemiyorum.
Benim yumurtlama gununden 2 3 gun sonra hafif hafif karin kasik bel agrilarim basladi. 10 gundur ara ara yokluyor gelip gidiyor. Karnimin altinda sislil var ve batmalar olusuyor. Goguslerimde pek birsey yok sadece etrafinda tomurcuk benzeri sivilcevari birseyler cikti.
Insallah bende hayirli haberler alirim. 10 aydir bekliyorum
Sevgiler

Back