Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var :(

Semeyra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3
0
1
34
Merhaba siteye yeni üye oldum 2 yıllık evliyim ve eşim ile çocuk istiyoruz günlerimi iyi hesaplamama rağmen hala maalesef gebe kalamadım geçen ay adetim 8 gün erken geldi ayın 16 sında hasta olmam lazım yani 4 günüm var henüz bir belirti yaşamadım ama sadece alt karnında şiddetli ağrılar var korkuyorum bu ay da olmazsa diye bana fikir verir misiniz lütfen adet düzensizliğim yoktu son bir kaç aydır yaşıyorum bunu etrafımdakiler bu durumu rahim çocuğa hazırlanıyor olarak yorumluyor doğru mu ?

canım istersen bi test yap. adet düzensizliğin de bir hap felan kullandığın veya stresten olabilir . canını sıkma :)

Doğru bence ben de düzensizleşmişti en son 5 gün erken gelmişti regl. Bir de yoğun değildi ve kısa sürdü. Ertesi ay hamile kaldım. Hatta üstüne gördüğümü sanmıştım o ay.

İnşallah öyledir benimde önceki hastalığım kısa sürdü hatta îlk iki gün sadece kahve rengi akıntım vardı sizde de öyle oldu mu acaba birde bende henüz herhangi bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…