• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar tup bebek icinmerhaba

Jou

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ağustos 2019
61.153
114.311
698
30
Merhaba hanimlarr...

Okadar uzgunumkii artik yoruldumm asilama oldum 2 kez ve okadar igneler vuruldumm tutmadi genee tup bebek dusunuyorum artik bahcecide yaptirmayida dusunuyorum fiyatlari nekadae oluyo acaba bi bilginiz varsa soyleyin lutfenn hangi doktor daha iyi ve fiyati bilen varsa lutfen yazi 😔😔

10.500 raporsuz fiyatı canım . Cem Çelikte başlamıştım onda transfer oldum 😌

• Beğen
Reactions: Jou
Merhaba, bende Bahçeci fulyadayım. Dr. Mehmet Reşit Asoğlu.. Namı değer DR. MRA..💙
Bende 18.12/ Cuma günü transfer oldum beklemedeyim. 10.500 ama bu bazı duru larda değişiklik gösterebiliyor.

• Beğen
Memnun kaldınız mı transfer günü yaklaşımı nasıldı

Ben doktorumdan çok memmunum. Bugün 8.günüm.. Kendisi de bizim gibi evlat sahibi olmuş. O yüzden insanı o kadar iyi anlıyor ki. İnsanı kendini o kadar rahat hissettiriyor ki. Herhangi bir korku, tereddüt hissettirmiyor insana. Sonuç ne olursa olsun kendisin de yeni tedavilere yada doğuma devam edeceğim 😊

Merhaba hanimlarr...

Okadar uzgunumkii artik yoruldumm asilama oldum 2 kez ve okadar igneler vuruldumm tutmadi genee tup bebek dusunuyorum artik bahcecide yaptirmayida dusunuyorum fiyatlari nekadae oluyo acaba bi bilginiz varsa soyleyin lutfenn hangi doktor daha iyi ve fiyati bilen varsa lutfen yazi 😔😔
Canım benimde iki kez denemem oldu olumsuz sonra bahçecide başladım Allaha şükür gebe kaldım doğurdum. Ben raporlu tedvi oldum rapor almayı düşünebilirsin

• Beğen
bende bahçecide tedavi olmuştum ebru hanımda raporlu tedavi olmak çok ekonomik alabilen herkes rapor almalı valla

Merhaba, bende Bahçeci fulyadayım. Dr. Mehmet Reşit Asoğlu.. Namı değer DR. MRA..💙
Bende 18.12/ Cuma günü transfer oldum beklemedeyim. 10.500 ama bu bazı duru larda değişiklik gösterebiliyor.
Merhaba konumu merak etmiştim o zamanlar çok girememiştimm ne konular açmışım diye bakıyim dedim ve hala arayıştayım aslında
Mehmet resiti duydum acaba sonçllarınız neoldu her nekadar geç farketsemde
Bilgi verebilirmisiniz tekrar 😊

Back