Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar . Ben de çam Sakura da tedavi görüyorum 2. Aşılamam 10. Günüm bugün umarım hayırla sonuclanır pek umudum olmasa da Allah herkesin gönlüne göre versin sizde durumlar nedir nasılsınız
Merhaba arkadaşlar . Ben de çam Sakura da tedavi görüyorum 2. Aşılamam 10. Günüm bugün umarım hayırla sonuclanır pek umudum olmasa da Allah herkesin gönlüne göre versin sizde durumlar nedir nasılsınız
Aralık son zaman 120 bine kapattık tüp bebegı testler falan başka yerde çekilmişti öncesinde — ama dün zamlar geldi yeni yıl die fıyatları güncellediler genetık test falan istenirse 200 den aşağı çıkamazsınız ..uzun protokol olursa 230 en az …
büyüyünce tutan embriyolarıma borcu bölüp ödettireyim die tek tek not aldım bana belli olmaz belki zam uygularım bugün 120 bıne kaç gram altın girerse buyuduklerınde o kadar ödesinler