Merhaba kızlar, hatalı mı davranmışım? Lütfen bana yardımcı olun.

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.656
1.126
698
Ankara
Birisi var. Bu kişiyi 5 sene önce gittiğim bir kursta tanımıştım. Arkadaş olmuştuk. Bu arada bu kişi bir erkek. Yalan yok kendisini hoş buluyordum biraz hoşlanıyordum. Sanki onun da bana bir ilgisi var gibiydi. Hep benim yanıma oturur hep benimle konuşurdu mesela. Kantinde falan beni yalnız görünce yanıma gelirdi "fataldangerı yalnız bırakmayalım" diye. Kurs bitti, iletişimimiz de bitti. Sadece telefon numarası vardı bende, benim de onda. Son zamanlarda whatsapp durumda paylaştığım her şeye baktığını gördüm, istisnasız hepsine bakıyor. Yani bu zamana kadar durumda ne kadar şey paylaştıysam hepsine kesinlikle baktı. Ben de bundan dolayı hemen "ilgisi olabilir" hissine kapıldım. Kendisiyle bir şekilde iletişim kurmalıydım fakat bu benim yaptığım gibi olmamalıydı korkarım. Bu adımı atmak için çok uzun süre bekledim fakat yanlış bir adımdı. Nasıl bir aptallık yaptığımı anlatayım. Whatsapttan kendisine direkt mesaj attım "Merhaba siz şu şu kurstan arkadaşım olan Mehmet misiniz?" diye. O da "Merhaba fataldanger evet benim" diye yanıt verdi. Sonra "Nasılsınız, iyi misiniz? Tabii şu günlerde ne kadar iyi olunabilirse" diye mesaj attım. O da "İyiyim fataldanger teşekkür ederim. Bir şekilde geçiyor günler işte. Sen nasılsın?" dedi. Ben de "Teşekkür ederim. Benim de aynı şekilde" diye yanıtladım ve konuşma da burada bitti. Az önce oldu bu diyalog. Belli ki kendisinin bana ilgisi yok ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Daha cool bir şekilde mi yaklaşsaydım kendisine, kendisinden hoşlandığımı belli etmeyecek şekilde? Mesela instagramım yok benim. Instagrama üye olup orada yaptığı paylaşımlara yorum yaparak bir iletişim başlatabilirdim ve bu çok daha iyi ve cool olurdu değil mi? Hem bana ilgisinin olup olmadığını da yoklamış olurdum. Kendimi çok rezil hissediyorum kızlar. Yaptığım şeyden ötürü çok pişmanım. Adım atma yöntemim çok yanlış. Bu pişmanlığı nasıl yenerim bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...

Merhabalar...Bence çok çabuk karamsarlığa düşmüşsünüz bu çok masumane bir dawranış kendinizi öncelikle rahat bırakın ayrıca aradan 5 yıl gibi bir zaman geçmiş o süreçte karşı tarafın neler yaşadını hayatında birinin olup olmadığını hatta belki de ewli oldunu düşünmelisiniz?
Bence önce öğrenebılırsenız bunları öğrenip oyle bır yola cıkın nacizane fikrim budur😄

Bol şans

Bence çok güzel bir giriş yapmışsın canım. Gayet hoş olmuş konuşmanız benim hoşuma gitti 😂

Ilk adimi attigin icin pisman olmussun ama hiiic dert etme. Bende ilk adimi atan taraftim ve suan evliyiz. Biz kadinlar illa erkeklerden bekliyoruz böyle seyleri. Devaminda kursla ilgili bir sey sorsaydin belki daha akiskan bi konusma olurdu. Bekle bakalim geri dönerse belki aranizda daha sicak bir konusma gecebilir. Bunda pisman olunacak bir sey yok ki :)

Rezil hissetmenize gerek yok gayet cesaret edip yazmissiniz bence hoslandigim kişiye bende ondan once davrandim ve beraberiz hicte kotu hissetmeyin egerki sizden hoslaniyosa elbette oda biseyler yapar
Hersey gönlünüzce olsun 🥰🥰

Back