- 30 Kasım 2023
- 62
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi prensveprensesannesi45
Göbeğini kaldırdnmi canımKursagim kalkiyo sürekli sinir stres yapınca midemin orda çok değişik bişey ama doktorlar çare bulamıyor ne dediğini anlamıyorlar bile Manisa'da bildiginiz bu işlerden anlayan teyze varmı lütfen yradim eşi.
HayirGöbeğini kaldırdnmi canım
Gastrit var bnde ama bu dediğimi eski teyzeler çok iyi biliyoraşkım geçmiş olsun ama teyzeler nasıl çare bulsun doktorun bulamadığına endoskopik falan yaptırdınmı ?
Benim göbeğinde düşmüş kaldirdimKalin bir yumak corap gibi bir sey alin gobek deliginize getirin ve ustune yatin neler cektim yasamayan bilmez birde sicak su torbasi iyi geliyor.
Göbek düsmesi kaymasıHayatımda ilk defa duydum ne bu
Nasıl kaldırdılar. Bende kattirdim ama yine çıktı. Üst üste 3-4 gün gidilirmis kattirmak için ama ben bı kere gittim.Benim de düşmüştü yerine getirdiler çok kötü zamanşar yasadım şükür iyiyim
Nasıl yapıyorsunuz ben sabahları aç karna takla attım sürekli. Göbeğimin altına havluyu top gibi yapıp üstüne yattım. Ama yok yine aynı midemin altına güp güp atıyor. Çok midem bulanıyorBenim göbeğinde düşmüş kaldirdim
Evet 2-3 kere gittim ovalayarak cıkardılar ama bu isi iyi bilen biri lazım herkes yapamıyor ve riskliNasıl kaldırdılar. Bende kattirdim ama yine çıktı. Üst üste 3-4 gün gidilirmis kattirmak için ama ben bı kere gittim.
Canım ben ebeye gitmiştim bide bardak koyulucak göbek deliğine diyorlarNasıl yapıyorsunuz ben sabahları aç karna takla attım sürekli. Göbeğimin altına havluyu top gibi yapıp üstüne yattım. Ama yok yine aynı midemin altına güp güp atıyor. Çok midem bulanıyor
Bilmediğim icin soruyorum neden riskli ki? Geçen gün göbeğimi katan kadını aradım tekrar çıktığı için bana kendin katabilirsin aynı göbeğine yaptığım masajı yap göbek deliğine taşı atan yeri dedi birde kendim bugün yaptım yaklaştırdim ama katamadim tam yerineEvet 2-3 kere gittim ovalayarak cıkardılar ama bu isi iyi bilen biri lazım herkes yapamıyor ve riskli
Canım benim nenem onu yapıyor ondan gördüm biliyorum yuvarlak bir taş düz olacak şekilde cikikli olmasın Sabah aç karınla birinin desteğini alarak göbeğinin altına yerlestir 3,4 defa hafif bastırarak o taşı yukarıya çıkar anlattığına göre göbek düşmesi gibi yap inşallah düzelir doktorlar bilmez anlamaz zaten yaşlı kadınlar genelde anlarKursagim kalkiyo sürekli sinir stres yapınca midemin orda çok değişik bişey ama doktorlar çare bulamıyor ne dediğini anlamıyorlar bile Manisa'da bildiginiz bu işlerden anlayan teyze varmı lütfen yradim eşi.