Merhaba kizlar boyunuz kilonuz nedir ?

angara92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
22
2
1
32
20 yasindayim 175 boyunda 60 kiloyum abim ise 195 boyunda 92 kilo ama oyle gobekli flan degil bu sorumda biraz abime özel olacak ama 195 boyunda olunca kizlar sevmiyor flan diye dusunuyor ve sizde biliyonuz dur 155-165 turk kizlari sizin boyunuz kilonuz nedir bide 195 boyunda erkek istermiydiniz hayatinizda

Görüntüleri birbirine yakisan değil,, ruhlari duygulari anlayış şekilleri paralel giden insanlar uzun ömürlü evlilik sağlıyor bilin istedim. Görüntüleri birbirine zıt çok insan gördüm ama bir el ele tutuslari vardı onlar icin dünya çiçek sanki.. sevgiyle kalın

Boyum 160 kilom 58
Nişanlımın boyu 190 kilosu 90
Çok seviyorum. 75 veya 100 kilo olsaydı da severdim.Kalbini sevince,dış görünüşün pek bir önemi olmuyor..

Tabiki haklisin ama bi kiz olarakta 195 boyundaki abimede 155 olmaz

Tabiki haklisin ama bi kiz olarakta 195 boyundaki abimede 155 olmaz
Olmaz deme yine de nasip de.. ben de 155 im eşim 180 napalim yan yana yurumeyelim mi nasibin varsa 155 de olur 190 da Allah eşini kaderine bağladı nasil olacagini belirleyemiyorsun malesef..

Yengem 1,50 dayım 1,95 çok da uyuyorlar. Boy farkı nedirki Allah başka dert vermesin inşallah

1.70, 50 ile 54 kg arasında gidip geliyorum.
Eşim 1.85 boyunda.
Ben kendi boyumu baz aldığım için 1. 80 üzeri bir erkekle evlenmek istiyordum zaten. 1.95 olsa da farketmezdi.
Ama boyu 1.50-1.60 olan birinin de kriteri kendi boyuna göredir. 1.95 sırıtabilir.

Oooo standart baya yuksekmissonuçta türk erkeğinden bahsediyoruz ..ortlama 171 boy 90 kg el parmakları çok kısa ve kalın ayrıca killi
Aynen boyu tutturdun, yüz güzelliği vücut şekli falan derken çok nadir böyle beyler karşıma çıkıyor. Öyle sevgilim olsun derdinde olmamakla beraber, karşımıza çıkanı da kaçırmıyoruz

Boyum 167 kilom 47
Sevdikten sonra boy kilo mühim değil benim yaşım 22 eşim 27 yaşında ama biraz kilolu göbeği falan da var ama sevdikten sonra bunlar sorun olmuyor birde uzun olsada kadın topukluyla bilmem neyle tamamlıyor bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…