Tabiki haklisin ama bi kiz olarakta 195 boyundaki abimede 155 olmazGörüntüleri birbirine yakisan değil,, ruhlari duygulari anlayış şekilleri paralel giden insanlar uzun ömürlü evlilik sağlıyor bilin istedim. Görüntüleri birbirine zıt çok insan gördüm ama bir el ele tutuslari vardı onlar icin dünya çiçek sanki.. sevgiyle kalın
Himmm ne güzelBoyum 160 kilom 58
Nişanlımın boyu 190 kilosu 90
Çok seviyorum. 75 veya 100 kilo olsaydı da severdim.Kalbini sevince,dış görünüşün pek bir önemi olmuyor..
Ama biz kizlarin bboy ortalamasi kisa1.70 & 45 kilo
ne kdr uzun o kadar iyi:)
Olmaz deme yine de nasip de.. ben de 155 im eşim 180 napalim yan yana yurumeyelim miTabiki haklisin ama bi kiz olarakta 195 boyundaki abimede 155 olmaz
Ama biz kizlarin bboy ortalamasi kisa
Yani oda varolsun, topuklu fln giyerler
Ama tatlım saaciini topuz yapıp birde topuklu giyince 25 cm uzuyon ve farkı kapatmış oluyonAma biz kizlarin bboy ortalamasi kisa
Mesela kaç boyunda olsun partnerinBoyum 1.72 ve 52 kiloyum. Türk kızlar genel olarak uzun boylu seviyor ben de dahill
Hergun ugrasmak zor olmaz miAma tatlım saaciini topuz yapıp birde topuklu giyince 25 cm uzuyon ve farkı kapatmış oluyon
Valla 1.85 altıyla ilişki bile başlatmıyorum, 1.90 ve üstü olursa canımı yesinMesela kaç boyunda olsun partnerin
Oooo standart baya yuksekmisValla 1.85 altıyla ilişki bile başlatmıyorum, 1.90 ve üstü olursa canımı yesin
Aynen boyu tutturdun, yüz güzelliği vücut şekli falan derken çok nadir böyle beyler karşıma çıkıyor. Öyle sevgilim olsun derdinde olmamakla beraber, karşımıza çıkanı da kaçırmıyoruzOooo standart baya yuksekmissonuçta türk erkeğinden bahsediyoruz ..ortlama 171 boy 90 kg el parmakları çok kısa ve kalın ayrıca killi
Boyum 167 kilom 4720 yasindayim 175 boyunda 60 kiloyum abim ise 195 boyunda 92 kilo ama oyle gobekli flan degil bu sorumda biraz abime özel olacak ama 195 boyunda olunca kizlar sevmiyor flan diye dusunuyor ve sizde biliyonuz dur 155-165 turk kizlari sizin boyunuz kilonuz nedir bide 195 boyunda erkek istermiydiniz hayatinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?