Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İliski ve iletisim uzmani,yazirlik da yapti bir donem..Adil de kim ola
Tövbe, bir yaşıma daha girdimİliski ve iletisim uzmani,yazirlik da yapti bir donem..
Yani millet sıkıntılı olunca bu vatandasa para verip iliskisinin duzelmesini medet umuyor :)
Bu forumda kaç tane adil yıldırım var hemde ücret talep etmeyen :)İliski ve iletisim uzmani,yazirlik da yapti bir donem..
Yani millet sıkıntılı olunca bu vatandasa para verip iliskisinin duzelmesini medet umuyor :)
cevap vermediAdil'e sor uygulamasından Adil Yıldırım'a soru sormak istiyorum.Hiç tecrübe edeniniz varmı aranızda ?
Adil kim. Ne soruyorsunAdil'e sor uygulamasından Adil Yıldırım'a soru sormak istiyorum.Hiç tecrübe edeniniz varmı aranızda ?
Para tuzağı gibime geliyorAdil'e sor uygulamasından Adil Yıldırım'a soru sormak istiyorum.Hiç tecrübe edeniniz varmı aranızda ?
Peki sizin de tahmin edebileceğiniz, bilindik bi cevap mı verdi?Ben sordum 49tl karşılığında uzun uzun akıl verecek sandım cok kısa bir yanıt vermişti. Bir daha sormayı düşünmüyorum açıkcası
Bu mesaja katılmamak mümkün değilTövbe, bir yaşıma daha girdim
Konu sahibi ona vereceğim parayla git alışveriş yap gız daha iyi gelir
49 tl ye miTövbe, bir yaşıma daha girdim
Konu sahibi ona vereceğim parayla git alışveriş yap gız daha iyi gelir
doğru 49 tlye avm nin kapısından geçemezsin sin şu hayat şartlarında49 tl ye mi
ayynen öyle zaten benım de kendı dusundugum seyı soyledı 6-7 cumle falan yazmıstıPeki sizin de tahmin edebileceğiniz, bilindik bi cevap mı verdi?
49 tl ye mi
Sorun mu arıyorsunuz ben söylediklerimden sorumluyum sizin anladıklarınızdan değil