• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Merhaba,İzmir Karşıyaka'da anaokulu açacağım lütfen fikir ve öneri bekliyorum.

ahsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
48
0
36
İzmir
...Karşıyaka mı Bornova mı olsun enfazla 25 kişilik bir kurum olsun istiyorum buradan bekliyorum sevgili anneler...

Son düzenleme:
canım bence izmirde karşıyaka mı bornova mı dersen ben bornovada aç derim.. tabii açacağın bölgeside önemli hayırlısı olsun.eminim harıl harıl araştırma ve fizibilite çıkarıyorsundur..umarım herşey istediğin gibi olur..iyi akşamlar..

[Evet bornova tarafında açmaya karar verdim.Özkanlar-mansuroğlu-bayraklı-osmangazi-atatürk mahallesi taraflarında düşünüyorum.Çok kalabalık bir anaokulu olsun istemiyorum şuan 13 haftalık hamileyim bu nedenle artık 1 yıl gibi bir süre erteledim ama açabilmem içinde bence böyle bir süreye ihtiyacım olucaktıda zaten.Bol bol araştırma yapıyorum en çok istdiğim tertemiz nezih uygun fiyatlı ama kaliteli bir ortamda hizmet vermek.Bunun için tek ihtiyaım olan ruhsatımı aldığım gün siz sevgili hanımlarında desteği ile kayıtlı öğrencimin olması.BANA BU KONUDA AKIL VERİN HANIMLAR SİZCE ATATÜRK MAHALLESİNEMİ YOĞUNLAŞAYIM YOKSA MANSUROĞLU BAYRAKLI OSMANGAZİMİ.kİRALARDA EL YAKIYOR ÇÜNKÜ;yani 2500-3000 tl çok bence,sizcede değilmi?

Back