Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son soruya cevap verebilirmMerhaba arkadaşlar ikinci gebelik belirtileriniz nelerdir iki üç günlük hamile iken belirtiler yaşadınız mı ? Bide ovulasyon günleri dışında adet gününe yakın ilişki de hamile kalan oldu mu
Ya bende adetten bir hafta öncesinde ilişki oldu, adet öncesi gün oldu. Derken adetim biteli bugün 12 gün falan oldu ama ilk hamileliğimde yaşadığım şeyleri yaşıyorum bel ağrısı göğüs ucu hassaslığı kokulara karşı fazla hassastık bide şeffaf beyaz krem gibi bir akıntı.Son soruya cevap verebilirm
Beklenen adet tarihimden 1 gün önce hamile kalmışım (planlı gebelik olduğu için hangi günler ilişki yaşadığımı işaretliyordum)
1 gün öncesindeki ilişkiden olduğunu da Şuradan biliyorum adet olmayınca (doğum kontrol hapına başlayacaktım emin olmak için) beklenen adet günümde test verdim <1.20 çıktı.
7 gün geçti hala adet olmayınca evdeki testte çıkmıştı
Hemen ertesi gün mü test verdin ilişki sonrasıEvde testle öğrenince ertesi gün kan verdim hcg 62 çıkmıştı
hayır 8 gün sonraya denk geliyorHemen ertesi gün mü test verdin ilişki sonrası
ama siz adet olmuşsunuz, bu durumda adet öncesi hamile kalmış olsanız adet olmazdınız kiYa bende adetten bir hafta öncesinde ilişki oldu, adet öncesi gün oldu. Derken adetim biteli bugün 12 gün falan oldu ama ilk hamileliğimde yaşadığım şeyleri yaşıyorum bel ağrısı göğüs ucu hassaslığı kokulara karşı fazla hassastık bide şeffaf beyaz krem gibi bir akıntı.
Şöyle diyim mesela normalde 5 gün adet olurum bu defa 1 buçuk gün oldum ve yoğun bir kanama değildi tuhaf bir adettiama siz adet olmuşsunuz, bu durumda adet öncesi hamile kalmış olsanız adet olmazdınız ki
şu an yumurtlama gününüzde olabilirsiniz
akıntınız falan ona işaret ediyor olabilir
Anladım yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorsunuz galibaŞöyle diyim mesela normalde 5 gün adet olurum bu defa 1 buçuk gün oldum ve yoğun bir kanama değildi tuhaf bir adetti
Yani aynen şuan köyde olduğum için herhangi bir hastaneye gidemiyorum belirtiler yaşıyorum o yüzden sormak istedimAnladım yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorsunuz galiba
Hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi olur sonuç
benimde böyle kremsi akıntım çok olmuştu. Kasıkta tek taraflı bstms hissi ve yoruluncs feci bel ağrısı yaşamıştım. zbaşka ne göğüs hassasyeti ne bulantı vardı çok erken bunlar icinYa bende adetten bir hafta öncesinde ilişki oldu, adet öncesi gün oldu. Derken adetim biteli bugün 12 gün falan oldu ama ilk hamileliğimde yaşadığım şeyleri yaşıyorum bel ağrısı göğüs ucu hassaslığı kokulara karşı fazla hassastık bide şeffaf beyaz krem gibi bir akıntı.
Yani bu akıntı kasık bel ağrısı sırasında hamilemi miydiniz şuan bu saydıklarınız bende çok fena gece uyuyamadım bel ve kasık ağrısındanbenimde böyle kremsi akıntım çok olmuştu. Kasıkta tek taraflı bstms hissi ve yoruluncs feci bel ağrısı yaşamıştım. zbaşka ne göğüs hassasyeti ne bulantı vardı çok erken bunlar icin
evet öğrenmeden önce feci bel ağrısı yaşamıştım. Ve benim normalde 2-3 gün önceden ağrır karnım o ay 1 hafta kasık ağrısı çektimYani bu akıntı kasık bel ağrısı sırasında hamilemi miydiniz şuan bu saydıklarınız bende çok fena gece uyuyamadım bel ve kasık ağrısından
İnşallah olur :)Ben ikinci bebek icin deniyorum bakalim daha bata var
Hafta sonu eve geçeceğim hemen teste gideceğim kan uyuşmazlığı var bizde o yüzden aslında merak ediyorum sağlık ocağım iğnen hemen yapılmalı demiştievet öğrenmeden önce feci bel ağrısı yaşamıştım. Ve benim normalde 2-3 gün önceden ağrır karnım o ay 1 hafta kasık ağrısı çektim
Benimde adete 1 hafta varken korunmasız oldu şu an günüme 2 gün var acaba olabilir mi diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar ikinci gebelik belirtileriniz nelerdir iki üç günlük hamile iken belirtiler yaşadınız mı ? Bide ovulasyon günleri dışında adet gününe yakın ilişki de hamile kalan oldu mu
bana doktorum bugün 28.haftanda yapıcaz dedi.Hafta sonu eve geçeceğim hemen teste gideceğim kan uyuşmazlığı var bizde o yüzden aslında merak ediyorum sağlık ocağım iğnen hemen yapılmalı demişti
İlk gebelik öyleydi ama ikinci gebelik için neden böyle anlamadımbana doktorum bugün 28.haftanda yapıcaz dedi.
sen yine de doktoruna sorarsın öyle bi durumda. Sağlık ocağı bazen yanıltabiliyor. Ben doktoruma sordum 28.hafta ama kanaman falan olursa gel erkenden de yaparız dediİlk gebelik öyleydi ama ikinci gebelik için neden böyle anlamadım