Beyzav Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 22 3 286 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #1 Arkadaşlar hormon testi yaptırdım ama testesteron değerim gözüme çarptı anlayan var ise yardımcı olabilir mi? Adet düzensizliği ve yoğun kanama için gitmiştim doktora. Bir kaç sonra hamilelik düşünüyorum
Arkadaşlar hormon testi yaptırdım ama testesteron değerim gözüme çarptı anlayan var ise yardımcı olabilir mi? Adet düzensizliği ve yoğun kanama için gitmiştim doktora. Bir kaç sonra hamilelik düşünüyorum
Beyzav Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 22 3 286 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #2 Olumlu oy 0 Olumsuz oy
B BirMucizeOlsunb GebeKalmaPesinde Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 2.243 727 38 27 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #3 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Beyzav Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 22 3 286 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #4 Melekonline .!.: Eki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim Genişletmek için tıkla... Galiba bende de prolaktin yok sizde mi aynı sorunlardan gitmiştiniz? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Melekonline .!.: Eki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim Genişletmek için tıkla... Galiba bende de prolaktin yok sizde mi aynı sorunlardan gitmiştiniz?
Beyzav Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 22 3 286 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #5 Melekonline .!.: Eki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim Genişletmek için tıkla... Benim de tam görüntüm bu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Melekonline .!.: Eki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim Genişletmek için tıkla... Benim de tam görüntüm bu
B BirMucizeOlsunb GebeKalmaPesinde Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 2.243 727 38 27 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #6 ojeleriim .!.: Benim de tam görüntüm buEki Görüntüle 3072550 Genişletmek için tıkla... Cok garip ben adet dönemin de verdim kani sizde mi oyle yaptiniz 1 yildir cocugum olmuyor diye gittim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ojeleriim .!.: Benim de tam görüntüm buEki Görüntüle 3072550 Genişletmek için tıkla... Cok garip ben adet dönemin de verdim kani sizde mi oyle yaptiniz 1 yildir cocugum olmuyor diye gittim
Beyzav Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 22 3 286 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #7 Melekonline .!.: Cok garip ben adet dönemin de verdim kani sizde mi oyle yaptiniz 1 yildir cocugum olmuyor diye gittim Genişletmek için tıkla... Bende adet dönemin de verdim. Ama çocuk istediğiniz için sanırım sizde farklı şeylere bakmışlar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Melekonline .!.: Cok garip ben adet dönemin de verdim kani sizde mi oyle yaptiniz 1 yildir cocugum olmuyor diye gittim Genişletmek için tıkla... Bende adet dönemin de verdim. Ama çocuk istediğiniz için sanırım sizde farklı şeylere bakmışlar
B BirMucizeOlsunb GebeKalmaPesinde Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 2.243 727 38 27 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #8 ojeleriim .!.: Bende adet dönemin de verdim. Ama çocuk istediğiniz için sanırım sizde farklı şeylere bakmışlar Genişletmek için tıkla... Hm olabilir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ojeleriim .!.: Bende adet dönemin de verdim. Ama çocuk istediğiniz için sanırım sizde farklı şeylere bakmışlar Genişletmek için tıkla... Hm olabilir
Mavibalon Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2022 196 82 28 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #9 Melekonline .!.: Hm olabilir Genişletmek için tıkla... Benim hormon testlerim böyle sizinkine yakın sanki doktorum bı sorun olmadığını söyledi ama bı ilaç yazdı kullan diye bizde 5 aydır deniyoruz olmuyor Eklentiler IMG_20220525_203417.jpg 50,4 KB · Görüntüleme: 57 Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Melekonline .!.: Hm olabilir Genişletmek için tıkla... Benim hormon testlerim böyle sizinkine yakın sanki doktorum bı sorun olmadığını söyledi ama bı ilaç yazdı kullan diye bizde 5 aydır deniyoruz olmuyor
B BirMucizeOlsunb GebeKalmaPesinde Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 2.243 727 38 27 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #10 afitap70 .!.: Benim hormon testlerim böyle sizinkine yakın sanki doktorum bı sorun olmadığını söyledi ama bı ilaç yazdı kullan diye bizde 5 aydır deniyoruz olmuyor Genişletmek için tıkla... Ben 1 senedir deniyorum amh kacti sizin ,doktor bana ilac yazmadi hic direkt asilama yada tup bebek dedi bende baska doktore gitcem Olumlu oy 0 Olumsuz oy
afitap70 .!.: Benim hormon testlerim böyle sizinkine yakın sanki doktorum bı sorun olmadığını söyledi ama bı ilaç yazdı kullan diye bizde 5 aydır deniyoruz olmuyor Genişletmek için tıkla... Ben 1 senedir deniyorum amh kacti sizin ,doktor bana ilac yazmadi hic direkt asilama yada tup bebek dedi bende baska doktore gitcem
Mavibalon Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2022 196 82 28 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #11 Melekonline .!.: Ben 1 senedir deniyorum amh kacti sizin ,doktor bana ilac yazmadi hic direkt asilama yada tup bebek dedi bende baska doktore gitcem Genişletmek için tıkla... Benim amh bakilmadi keske bakın deseydim ya Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Melekonline .!.: Ben 1 senedir deniyorum amh kacti sizin ,doktor bana ilac yazmadi hic direkt asilama yada tup bebek dedi bende baska doktore gitcem Genişletmek için tıkla... Benim amh bakilmadi keske bakın deseydim ya
Mavibalon Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2022 196 82 28 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #12 Melekonline .!.: Eki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim Genişletmek için tıkla... Neden hemen tüp bebek dedi ki bu değerlere kötü mü dedi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Melekonline .!.: Eki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim Genişletmek için tıkla... Neden hemen tüp bebek dedi ki bu değerlere kötü mü dedi
B BirMucizeOlsunb GebeKalmaPesinde Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 2.243 727 38 27 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #13 afitap70 .!.: Neden hemen tüp bebek dedi ki bu değerlere kötü mü dedi Genişletmek için tıkla... YYumurtalik rezervin düşük dedi doktor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
afitap70 .!.: Neden hemen tüp bebek dedi ki bu değerlere kötü mü dedi Genişletmek için tıkla... YYumurtalik rezervin düşük dedi doktor
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.520 123 44 17 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav #14 Melekonline .!.: YYumurtalik rezervin düşük dedi doktor Genişletmek için tıkla... Üstteki testte amh yazmıyor, Dr hangi tahlilden rezerv düşük demişti? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Melekonline .!.: YYumurtalik rezervin düşük dedi doktor Genişletmek için tıkla... Üstteki testte amh yazmıyor, Dr hangi tahlilden rezerv düşük demişti?