Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba bende de prolaktin yok sizde mi aynı sorunlardan gitmiştiniz?Eki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim
Benim de tam görüntüm buEki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim
Cok garip ben adet dönemin de verdim kani sizde mi oyle yaptiniz 1 yildir cocugum olmuyor diye gittimBenim de tam görüntüm buEki Görüntüle 3072550
Bende adet dönemin de verdim. Ama çocuk istediğiniz için sanırım sizde farklı şeylere bakmışlarCok garip ben adet dönemin de verdim kani sizde mi oyle yaptiniz 1 yildir cocugum olmuyor diye gittim
Hm olabilirBende adet dönemin de verdim. Ama çocuk istediğiniz için sanırım sizde farklı şeylere bakmışlar
Benim hormon testlerim böyle sizinkine yakın sanki doktorum bı sorun olmadığını söyledi ama bı ilaç yazdı kullan diye bizde 5 aydır deniyoruz olmuyorHm olabilir
Ben 1 senedir deniyorum amh kacti sizin ,doktor bana ilac yazmadi hic direkt asilama yada tup bebek dedi bende baska doktore gitcemBenim hormon testlerim böyle sizinkine yakın sanki doktorum bı sorun olmadığını söyledi ama bı ilaç yazdı kullan diye bizde 5 aydır deniyoruz olmuyor
Benim amh bakilmadi keske bakın deseydim yaBen 1 senedir deniyorum amh kacti sizin ,doktor bana ilac yazmadi hic direkt asilama yada tup bebek dedi bende baska doktore gitcem
Neden hemen tüp bebek dedi ki bu değerlere kötü mü dediEki Görüntüle 3072536 bende dhea ve testosteron istememisler neden qcaba ya her doktor farkli mi calisiyo anlamadim
YYumurtalik rezervin düşük dedi doktorNeden hemen tüp bebek dedi ki bu değerlere kötü mü dedi
Üstteki testte amh yazmıyor, Dr hangi tahlilden rezerv düşük demişti?YYumurtalik rezervin düşük dedi doktor