Folbiol 5 mg olan folik asit miMerhaba hanımlar yardımcı olur musunuz acaba bir yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz doktora gittim olmaması için hiçbir sebep yok dedi akışına bırakın ve yumurtlama günlerinde olur dedi klomen ve folbiol verdi kullandım reglın 3. Gününden beri ve şuanda reglime 7 gün var geçmeyen aşırı baş ve sırt ağrım var ve adet olacakmış gibi alt karın bölgem acıyor sanki bişey batıyor gibi birde duygu değişikliği çok oluyor ya sürekli herleye uçan kuşa bile saatlerce oturup ağlıyorum hıçkıra hıçkıra sanki biri ölmüş gibi lütfen belirtilerimden yaşayan varsa yardımcı olursa minnettar olurum öpüyorum hepinizi
EvetFolbiol 5 mg olan folik asit mi
Bence başka folik kullanın. Biraz araştırırsanız görürsünüz günlük 400 mikrogram alınması gerektiğini. Kaldı ki o 5 mg
Belirtilerimi yorumlamayacak mısnz folbiolu hep unutuyorum zaten arada aklıma geldikçe içiyorum ama klomeni düzenli içtim sabah akşamBence başka folik kullanın. Biraz araştırırsanız görürsünüz günlük 400 mikrogram alınması gerektiğini. Kaldı ki o 5 mg
Çok yüksek günlük miktara göre. Doktor değilim ama bence bi araştırın
Unutsanız da günlük miktar için yine yüksek.Belirtilerimi yorumlamayacak mısnz folbiolu hep unutuyorum zaten arada aklıma geldikçe içiyorum ama klomeni düzenli içtim sabah akşam
Evet oda var ve göğsüm büyüyor gittikçe uçuk ağrıyor ve aşiri koyu rengiUnutsanız da günlük miktar için yine yüksek.
Ben söyleyeyim de…
Belirtilere gelince; gebelik belirtisi için çok erken. 7 gün kala bu kadar şiddetli olmaz
Psikolojik de olabilir ama progesteron yükselince de bunlar oluyor
Göğüs ucu hassasiyetş var mı
Adet belirtisi ile gebelik benziyor maalesef bunlara bakılarak var denemez testte görmedikçe ya da yerleşme kanaması tarzı bir şey olmadıkça gebelik denemezEvet oda var ve göğsüm büyüyor gittikçe uçuk ağrıyor ve aşiri koyu rengi
Adet ve gebelik belirtileri birebir aynı. O yüzden test yapmadan bilemeyiz maalesefEvet oda var ve göğsüm büyüyor gittikçe uçuk ağrıyor ve aşiri koyu rengi
PekiAdet ve gebelik belirtileri birebir aynı. O yüzden test yapmadan bilemeyiz maalesef
Peki hangi testte en garanti çıkar idrar mı kan mı veya erken gebelik testi mi hiç yapmadım daha önceAdet ve gebelik belirtileri birebir aynı. O yüzden test yapmadan bilemeyiz maalesef
Kan testi kesin sonuç.Peki
Peki hangi testte en garanti çıkar idrar mı kan mı veya erken gebelik testi mi hiç yapmadım daha önce
Acile gittim akşam almadılar tahlil burda alamıyoruz dediler o kadar heyecanlı gitmiştim oysaki boş boşuna gittim geldim çok üzüldüm sağlık ocağında ver dediler orasıda gündüz var ve ben oruçluyum sizde 6 gün kala erken gebelik testinde çıkarmı onu yapsamKan testi kesin sonuç.
Beta önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor
Kanda yoksa idrarda hiç olmaz
Kan vermek orucu bozmaz ki. Size kan takılması orucu bozar. Sabah en geç 9 buçuğa kadar sağlık ocakları kan alıyor.Acile gittim akşam almadılar tahlil burda alamıyoruz dediler o kadar heyecanlı gitmiştim oysaki boş boşuna gittim geldim çok üzüldüm sağlık ocağında ver dediler orasıda gündüz var ve ben oruçluyum sizde 6 gün kala erken gebelik testinde çıkarmı onu yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?