• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar

buseylzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
8
0
1
22
Merhaba hanımlar yardımcı olur musunuz acaba bir yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz doktora gittim olmaması için hiçbir sebep yok dedi akışına bırakın ve yumurtlama günlerinde olur dedi klomen ve folbiol verdi kullandım reglın 3. Gününden beri ve şuanda reglime 7 gün var geçmeyen aşırı baş ve sırt ağrım var ve adet olacakmış gibi alt karın bölgem acıyor sanki bişey batıyor gibi birde duygu değişikliği çok oluyor ya sürekli herleye uçan kuşa bile saatlerce oturup ağlıyorum hıçkıra hıçkıra sanki biri ölmüş gibi lütfen belirtilerimden yaşayan varsa yardımcı olursa minnettar olurum öpüyorum hepinizi 🤍🫶🏻

Merhaba hanımlar yardımcı olur musunuz acaba bir yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz doktora gittim olmaması için hiçbir sebep yok dedi akışına bırakın ve yumurtlama günlerinde olur dedi klomen ve folbiol verdi kullandım reglın 3. Gününden beri ve şuanda reglime 7 gün var geçmeyen aşırı baş ve sırt ağrım var ve adet olacakmış gibi alt karın bölgem acıyor sanki bişey batıyor gibi birde duygu değişikliği çok oluyor ya sürekli herleye uçan kuşa bile saatlerce oturup ağlıyorum hıçkıra hıçkıra sanki biri ölmüş gibi lütfen belirtilerimden yaşayan varsa yardımcı olursa minnettar olurum öpüyorum hepinizi 🤍🫶🏻
Folbiol 5 mg olan folik asit mi

Bence başka folik kullanın. Biraz araştırırsanız görürsünüz günlük 400 mikrogram alınması gerektiğini. Kaldı ki o 5 mg
Çok yüksek günlük miktara göre. Doktor değilim ama bence bi araştırın
Belirtilerimi yorumlamayacak mısnz folbiolu hep unutuyorum zaten arada aklıma geldikçe içiyorum ama klomeni düzenli içtim sabah akşam

Belirtilerimi yorumlamayacak mısnz folbiolu hep unutuyorum zaten arada aklıma geldikçe içiyorum ama klomeni düzenli içtim sabah akşam
Unutsanız da günlük miktar için yine yüksek.
Ben söyleyeyim de…

Belirtilere gelince; gebelik belirtisi için çok erken. 7 gün kala bu kadar şiddetli olmaz
Psikolojik de olabilir ama progesteron yükselince de bunlar oluyor
Göğüs ucu hassasiyetş var mı

Unutsanız da günlük miktar için yine yüksek.
Ben söyleyeyim de…

Belirtilere gelince; gebelik belirtisi için çok erken. 7 gün kala bu kadar şiddetli olmaz
Psikolojik de olabilir ama progesteron yükselince de bunlar oluyor
Göğüs ucu hassasiyetş var mı
Evet oda var ve göğsüm büyüyor gittikçe uçuk ağrıyor ve aşiri koyu rengi

Peki

Peki hangi testte en garanti çıkar idrar mı kan mı veya erken gebelik testi mi hiç yapmadım daha önce
Kan testi kesin sonuç.
Beta önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor
Kanda yoksa idrarda hiç olmaz

Kan testi kesin sonuç.
Beta önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor
Kanda yoksa idrarda hiç olmaz
Acile gittim akşam almadılar tahlil burda alamıyoruz dediler o kadar heyecanlı gitmiştim oysaki boş boşuna gittim geldim çok üzüldüm sağlık ocağında ver dediler orasıda gündüz var ve ben oruçluyum sizde 6 gün kala erken gebelik testinde çıkarmı onu yapsam

Eczanelerde satılan üzerinde de adetten 6 gün öncesine kadar sonuç yazar hatta adı Predictor
ondan alabilirsiniz en güvenilir o diye biliyorum
fiyatı yüksek biraz ama siz bilirsiniz yinide

Acile gittim akşam almadılar tahlil burda alamıyoruz dediler o kadar heyecanlı gitmiştim oysaki boş boşuna gittim geldim çok üzüldüm sağlık ocağında ver dediler orasıda gündüz var ve ben oruçluyum sizde 6 gün kala erken gebelik testinde çıkarmı onu yapsam
Kan vermek orucu bozmaz ki. Size kan takılması orucu bozar. Sabah en geç 9 buçuğa kadar sağlık ocakları kan alıyor.
Özel hastaneler de kan alıyor muayene olmadan. Sadece vezneden gebelik testi yaptırcam deyip onun ücretini ödersiniz ama ücreti ne bilmiyorum da 6 gün varsa çıkmaz acele etmeyin

Back
X