Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hepsi basit durur ablanızın düğünü için,daha şık birşeyler bakmalısınız
He pardon o zaman sondakiCanım ilk bende düğün diye okudum ama doğum günü diyor![]()
![]()
Evet canim:)Hediye mi olacak?
Verdim oyumu. 2Evet canim:)
Aynen zaten iki ve üçte kaldim en çok param yetse ikisini mutlaka alcaktim:)Ablanın zevki nasıldır bilmiyorum ama griye bayıldım.
Beyaz pantolon, gri tişört, beyaz bi ayakkabı bi de bu çanta hayalimde canlandı![]()
Teşekkür ederim hayatim böyle sade bi zevki var aslinda ikizler burcu olunca pek tahminde edemiyoz:))Ablanizin tarzi da onemli ben sahsen elde tutmali canta kullanamiyorun askili tercihim,zincirli olan da her yere uyar bence,iyi ki dogmus:)
Haha teşekkür ederim canim ablalari çok severim sanada kardeşlik yaparim.Giydigi daha dogrusu tercih ettigi kiyafet renklerini de goz onune alirsaniz daha ne birsey olusabilir. Ne guzel ben de boyle kardes istiyorum gece iki de benim icin ayakta kalsin:) dusunmeniz yeter..
70 lira canimHepsı cok guzelmış ama kahverengı olan sondakı daha degısık ne kadar bunların fiyatı ?