• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba hanimlar tatli bi dert:)

sizce hangisi:)

• 1

OY: 4 23,5%
  • 2

OY: 8 47,1%
  • 3

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
Herkese merhabalar:))
Kizlar Canimdan çok ama çok sevdigim ablamin 26 mayista dogum günü bu cantalar arasinda kaldim sizlerin fikrini çok ihtiyacım var beni bu:kararsizliktan kurtarin:))
aEPB3R.png

PMvEMv.png

X42Y46.png

pPvYPL.png

Bence hepsi basit durur ablanızın düğünü için,daha şık birşeyler bakmalısınız

Ablanın zevki nasıldır bilmiyorum ama griye bayıldım.
Beyaz pantolon, gri tişört, beyaz bi ayakkabı bi de bu çanta hayalimde canlandı:süslü:

Ablanizin tarzi da onemli ben sahsen elde tutmali canta kullanamiyorun askili tercihim,zincirli olan da her yere uyar bence,iyi ki dogmus:)

Ablanizin tarzi da onemli ben sahsen elde tutmali canta kullanamiyorun askili tercihim,zincirli olan da her yere uyar bence,iyi ki dogmus:)
Teşekkür ederim hayatim böyle sade bi zevki var aslinda ikizler burcu olunca pek tahminde edemiyoz:))
Oda oyle askılı sever

Giydigi daha dogrusu tercih ettigi kiyafet renklerini de goz onune alirsaniz daha ne birsey olusabilir. Ne guzel ben de boyle kardes istiyorum gece iki de benim icin ayakta kalsin:) dusunmeniz yeter..

Hepsı cok guzelmış ama kahverengı olan sondakı daha degısık ne kadar bunların fiyatı ?

Giydigi daha dogrusu tercih ettigi kiyafet renklerini de goz onune alirsaniz daha ne birsey olusabilir. Ne guzel ben de boyle kardes istiyorum gece iki de benim icin ayakta kalsin:) dusunmeniz yeter..
Haha teşekkür ederim canim ablalari çok severim sanada kardeşlik yaparim.:D aslinda 1 aydir ne alsam diye düşünüyorum ama cantada karar kildim uzun zamandir gorusemiyorus kendisi ogretmen doğu da hani kilo almistir zayiflamistir bide kiyafetlerine dedigin gibi uyum açısından da dusuncemde kiyafetlerini hatirlamiyorum bile:( en iyisi canta dedim bi de hakiki beyaz gül parfumunden aldim ama tam bi gül kokuyo hep parfüm falan değişiklik olsun dedim bide yanina çanta insallah begenir:))

Ben de öğretmenim okulda kalem kalem koymaya bölmeli olanlar daha iyi oluyor ama tabi illa okulda kullanacak diye bir kaide yok

Kızlar zincirliyi aldım
Allah hayırlı uğurlu etsin :KK31:
İnsallah begenir ablammm :spor::skandal::KK200::KK37:

Back
X