Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonumerhaba hanımlar sizden acil yardım istiyorum
ben bu resmini çektigim köşeye duvar kagıdı yaptırmak istiyorum ve oaraya tv koymak istiyorum eşyalarım siyah beyaz renkte sizce duvar rengi ve duvar kağıdı hangi renk modelde olursa daha güzel olurryardımlarınızı beklliyorum teşekkürler...
Evinin diğer mobilyalari nasıl . Bu foto yeterli değil yorum yapılabilmesi için özellikle koltuklarinin ve salonun diğer açılarından fotolarini koymalisin.
merhaba, benimde salon takımım grili beyazlı ve bende tv ünitesinin olduğu duvarı kağıt kaplattım. benim tv ünitem beyaz olduğu için siyah düz hafif kendinden parıltılı bir duvar kağıdı. Ben çok araştırdım, TV olan duvara desenli duvar kağıdı gelmezmiş düz olması gerekirmiş yoksa tv izlerken desenler gözünüzü aldığı için rahatsız edici bir görüntü oluşuyormuş. Bu nedenle benim size tavsiyem düz veya çok az desenli bir duvar kağıdı kullanmanız sizde siyah ve beyazın ortasını bularak gri bir duvar kağıdı tercih edebilirsiniz. Ama ne alırsanız alın büyük desenli bir duvar kağıdı almayın tvnizin arkasına...