• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hamile kalmadan önce ruya gormusmuydunuz?

-Lavinia

...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3.675
4.207
83
merhaba
rüyasında bebek emzirdiğini görüp hamile kalan varmi?
ben gecen ayda ruyamda bebek gormustum israrla senin bebegin diyorlardi bende ısrarla hayir diyordum ama aynen rüya gibi diodum. daha sonra birisi benim ikizlerimin oldugunu gormus omzumda beyaz havlu varmis bu kisi beni dogru duzgun tanimio ogun tesbih cekmis dua etmis gece ruyasinda beni gormus...hep meyve goruodum ruyamda hatta komsu teyzeyle ruyamda bahcede gezioduk onun bahcesinden o hep gordugum meyveden verdi agactan koparip bana.daha sonra adet oldum tabiki ama bi 8 gun gecikme ile olmadan oncede iki gun boyunca kabizdim ve ole adet oldum hic oyle olmamistim...1 mayista adet oldum.. ve bu hafta pazartesi gecesi rüyamda kiz bebek gordum ruya cok deisikti ama bebegi emzirdigimi hatirliyorum....bikac kisi ben de emzirirken gordum hamile oldugumu ogrendim dedi. acaba olabilir mi boyle bisi yasayan varmi?

ablam aradı.rüyasında ikiz bebekleri olduğunu ve sevinçten ağladığını söyledi.1 gün sonra benim testim pozitif çıktı :)

ablam aradı.rüyasında ikiz bebekleri olduğunu ve sevinçten ağladığını söyledi.1 gün sonra benim testim pozitif çıktı :)
ay cok guzel yaaa allah bagislasin.. bende gecen ay batma siskinlik herseyi yasamistim ama benim adetim duzensizdir oyuzden ihtimal vermeyip test yapmadim. progestan kullanmistim ve bittikten 3 gun sonra adet oldum ..simdi bu ruya gormem beni sasirtti internette arastirdim ya hamilelik cikio yada sacma sapan seyler oyuzden birde buraya sormak istedim

ben gördüm deniz kenarındaymışım üzerimde bikini var ama hamileyim eşim hamilelere özel yağlarla masaj yapıyodu

ben hamile kalmadan önceki ay rüyamda bir erkek bebeğim olduğunu ve adını derviş koyduğumu gördüm. gel görki derviş adını da eşim hiç sevmez. sonraki ay da gebe olduğumu öğrendim ve şuan 9 haftalık gebeyim. sizce neye işaret bu rüya.

Bende rüyamda bebeğimin olduğunu görmüştüm kızlar birkaç gün sonra ablam hamileliğinİ öğrendi şuan 3.ayı bitecek inş
benim ablam falan yok cevremdede beebk haberi almayi isteyen birileri de yok ben istyorum cocugumun olmasini insallah olur saolun

ben hamile kalmadan önceki ay rüyamda bir erkek bebeğim olduğunu ve adını derviş koyduğumu gördüm. gel görki derviş adını da eşim hiç sevmez. sonraki ay da gebe olduğumu öğrendim ve şuan 9 haftalık gebeyim. sizce neye işaret bu rüya.
buyuk ihtimal gebeliginize isaret. esiniz istemio ise gobek adini koyabilirsiniz o daha hayirli olur

BIRDE KIZLAR gcen ay gordugum ruyayi cuma gecesi gordum.. ayni gece kendi annemde o ruyaya benzer bi ruya gormus...hayirlisi

merhaba
ben gecen ayda ruyamda bebek gormustum israrla senin bebegin diyorlardi bende ısrarla hayir diyordum ama aynen rüya gibi diodum. daha sonra birisi benim ikizlerimin oldugunu gormus omzumda beyaz havlu varmis bu kisi beni dogru duzgun tanimio ogun tesbih cekmis dua etmis gece ruyasinda beni gormus...hep meyve goruodum ruyamda hatta komsu teyzeyle ruyamda bahcede gezioduk onun bahcesinden o hep gordugum meyveden verdi agactan koparip bana.daha sonra adet oldum tabiki ama bi 8 gun gecikme ile olmadan oncede iki gun boyunca kabizdim ve ole adet oldum hic oyle olmamistim...1 mayista adet oldum.. ve bu hafta pazartesi gecesi rüyamda kiz bebek gordum ruya cok deisikti ama bebegi emzirdigimi hatirliyorum....bikac kisi ben de emzirirken gordum hamile oldugumu ogrendim dedi. acaba olabilir mi boyle bisi yasayan varmi?
Evet bende hamile kalmadan once bebek emzirdigimi gormustum :)

merhaba
Ben bu ay 2 kez gördüm. Ilkinde annem kucagima bebek verdi. 2.de ben de bebek emzirdim. Fakat hamile degilim. Yani yumurtlamamin 9.gününde beta 0.15 ti. Bi daha da yaptirmadim test. Evde yaptim yok bişey. Regl olcak gibi ağrım var şu an. Allah gönlüne göre versin inşallah

Benim şöyle bir anım var :)
Adetim gecikeli 8 gün olmuştu ama hemen test aldırmak istemedim bir de önceki aylarda 5 ve 9 günlük gecikmelerim oldugu icin o donemde biraz stresli oldugum icin ona bagladim fazla hayal kirikligi yasamiyim diye.
Sonra 9.gunun sabahi bi ruya gordum.
Ruyamda aynada kendimi izliyordum yuzume saclarima bakiyordum.
Esimin babaannesi 82 yasinda ve gayet saglikli cok bilgic bi kadindir tum yaslilarimiz gibi :)
Sabah ruyayi ona anlattim bana direk kizin olacak senin dedi ben şok :D
dedim babaanne ben hamile bile degilim ne kizi ne bebegi ?
İste sana soyluyorum bak gorursun dedi aynada kendini gorursen kiz,altin yuzuk kupe gorursen erkek bebegin olurmus oyle derlermis :)
İcime bi kurt dustu.
Ogleden sonra test aldirdim esime ve sonuc pozitif cikti (:
Cinsiyeti henuz belli degil ama etrafimdaki herkes erkek dese de benim icime kiz doguyor :)
Hayirlisiyla saglikli bi sekilde gelir insallah :)

merhaba
Ben geçen ay böyle bi rüya gordum canım. Bebeğimi emziriyordum ve çıkan sutude görüyordum. Süt resmen emdikce taşıyordu bebegimin ağzının kenarından. Cok harika bi ruyaydi. Bilinçaltı olsa neden emzirirken goreyim diye düşündüm. Öyle etkilenmistimki. Adet oldum 1 hafta sonra. Artık sinirlerim hat safhada olmustu :110:

bende testi yapmadan önce sabaha karşı ablamın oğlunun agzından burnundan kan geliodu. Bende uyanır uyanmaz baktım tabirine müjdeli haber oldugunu gördüm ve hemen klkıp o hışımla test yaptım ve sonuç çift çizgi :)

Ben bu ay 2 kez gördüm. Ilkinde annem kucagima bebek verdi. 2.de ben de bebek emzirdim. Fakat hamile degilim. Yani yumurtlamamin 9.gününde beta 0.15 ti. Bi daha da yaptirmadim test. Evde yaptim yok bişey. Regl olcak gibi ağrım var şu an. Allah gönlüne göre versin inşallah
amin insallah hepimizin gonlune gore versin rabbim:KK51:

Back
X