Merhaba güzel hanımlar, aranızda hormon testi yapan ve anlayan varsa bir bakabilir misiniz acaba?

IstanbulluhatunCeyo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
318
364
29
En son 2022de hormon testi yaptırmıştım. Fsh yükselmiş , 28 yaşındayım sizce Amh değeri nasıl, internetten baktım yumurta rezervi ile ilgili en önemli hormonlardan biri Amh imiş. Sizce Amh düşük mü? Yıllar sonra evlenirsem diye şimdiden düşünüyorum çocuk sahibi olma durumunu
IMG_20241106_235550.jpg

Düşük denmez 1in altına ama usg muayenesi ile birlikte değerlendirilmeli. Regl iken görünen folikül sayısı da mühim. Benim 28 yaşta 0,64tü düşüktü ama 1 2 yumurta zor görünüyodu bu yaşa göre az değere göre bile çok çok azdı. Fsh 7 8 civarı olur genelde.

Ben de 24 yaşındayım amh 1.2 çıktı 1 ay sonra 1 e düştü ama benim fsh 2-3 arası doktorlar eğer ilerde hamile kalmak istiyorsan yumurta dondurmalısın dediler size doktor ne dedi

Ben de 24 yaşındayım amh 1.2 çıktı 1 ay sonra 1 e düştü ama benim fsh 2-3 arası doktorlar eğer ilerde hamile kalmak istiyorsan yumurta dondurmalısın dediler size doktor ne dedi
Daha sonuçları göstermeye gitmedim ama ultrasonda bakarken rahimde çok sıvı birikmesi var iltihap olabilir ve kistin de çıkabilir dedi. Yumurtalık iyi görünüyor bir sorun yok dedi bu kadar

X