Gebeliğe Hazırlık Merhaba. Gunlerdir cok silik cikan gebelik testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.847
3.428
133
Merhaba arkadaslar. Gun icinde bazi testler negatif bazi testler silikse ve bu bir kac gun devan ediyorsa yorumunhz nedir? Yani silikse tüm testlerde mi silik cikmasi lazim? 5 saatlik idrarda silik cikti ama 1, 2 saatlik idrarda cikmadi. Diyeceksinizki hcg idrarda birikmesi gerek. Boyle durumu yasayanlar varmi? Ve en onemlisi de 23u yaptigim test daha belirgindi. Ara sira kan geldi acaba dustumu( adet tarihim karisik konu. Ocak sonu influenza virusu oldum cok agir atlatdim. O ay yumurtlamam olmadi zaten. Hamilelik de. En son ocak 23de oldum. Acaba adet olmadan hamilelik ola bilirmi( bu arada sabah idrarinda cok belli olmayan test oglen yaptigim testde daha belli bir cizgi cikiyor. Corona nedeniyle cikamiyorum evden. Testlerde de bir artis yok(

Canım bence sabah uyandığında ilk idrarınla yap ve ertesi gün yine aynı şekilde yap. Koyulaşmaya bu şekilde takip etmen daha sağlıklı sonuç verecektir .

Gebelik olsaydı günden güne koyulaşılırdı. Bende 2-3 ay önce benzer oldu kimi test pozitif kimi test negatif çıkıyordu kanda da negatif çıktı adet oldum. Ama testte çok ince ip gibi silik bi çizgi çıkıyordu normalde öyle çıkmazdı işkillenmiştim ondan zaten ama umut dünyası işte

Benim de dün gece silik çıktı bu sabah negatif sanırım testlerin kendi çizgileri onlar

Benim de dün gece silik çıktı bu sabah negatif sanırım testlerin kendi çizgileri onlar
Ben daha adet olmadim. Duphaston 7 gun kullandim dün bitdi. Beklemedeyim. Ilk defa boyle basima geldi. Testlerle ugrasmiyorum artik. Ciksa az da olsa cikardi duzensizlik işte((

Haklisin canim. Adeti bekliyorum. Daha olmadim. Moralim cok bozuk. Ama illaki sabir gerekli. Allah hakkimizda hayirlisini etsin

Ben daha adet olmadim. Duphaston 7 gun kullandim dün bitdi. Beklemedeyim. Ilk defa boyle basima geldi. Testlerle ugrasmiyorum artik. Ciksa az da olsa cikardi duzensizlik işte((
Ben oldum canım dün .. belirsizlik daha kötü ya kafam rahatladı vallah

Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz adet gecikmesinin 7. Günü bugun test yaptım ve sonuç hu sizce çok silinik bir ikinci çizgi varmı yardımcı olun lütfen !!! Yoksa ben artık hayal mi görmeye başladım ((

Eklentiler

• 92EFAE6E-0A16-44E5-B5C7-0929AFB5D183.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 54
  • B7394B1A-738B-4C47-A508-EB69D14D8A9A.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 06F04B83-03FE-4BC9-8859-5228364C7D86.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 53
Freely mi bu. Testin kendi çizgisi olabilir. Testin içini açın pembeliğe denk gelen plastik bi şerit var mı bakın. Yeri de bi tuhaf zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…