merhaba FACEDEN ÇOK İYİ ANLAYAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR.....

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
Merhaba arkadaşlar face sayfam kendi arkadaşımın gönderileri dışında işgal edilmiş durumda ve kurtulamıyorum bu durumdan bir kaç kere girdim ve 1 kaç saat yüzlerce bana ait olmayan gönderinin beğenmekten vazgeç kısmını işaretlediğim halde sürekli geliyor ve oysaki hiç beğenmedim ben bunları sayfama girmek bile istemiyorum ama birçok arkadaşıma ulaştığım tek yer ister istemez kullanıyorum bunun bir formülü varsa buradan yardım edin lütfen........

merhaba canım gözüme takıldı konun hiç arkadaşlarından gelen yetenek sizsinizle ilgili bi paylaşımı açtın mı o dosya virüs saçıyo saçma sapan paylaşımlar yapıyo tuhaf sayfalar begeniyo benim bi arkadaşa öyle olmuştu

aynen öyle oldu canım malesef arkadaşım dan geldi ve altına hiç uyarı yazmamış tı bende izleyim diye tıkladım senmisin tıklayan beni pişman etti saçma sapan şeyleri adıma gönderiyor izleyin diye ben altına hemen yorum yazıyorum sakın izlemeyin yorum bana ait değildir virüstür diye şu anda hala kurtulamıyorum kurtulan varmı bu gönderilerden bide adıma beğendi diye sürekli gönderi yapıyor acaip şeyleri kapattım bi süre facemi kurtulamazsam tamamen kapatacağım artık sevgiler....

canım bu dosya bilgisayarına yerleşiyor ve sürekli bu şekilde devam ediyo yaz googleye yetenek sizsziniz virüsü nasıl kurtulurum diye ordan bakarak bişeyler yapmaya çalış adım adım iyice okuyarak yoksa hiç kurtulamazsın kolay gelsin..

Faceye virus bulasinca kafasina gore arkadas listenizden kisiler siliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…