Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebepsiz infertilite ile ben varım. İlk denemede iki embriyo kondu, ikisi de tuttu. Üstteki arkadaş olumsuz sonuç alan örnekler vermiş, ben de aynı şekilde olumlu sonuç alan birçok örnekten bahsedebilirim. Bu iş biraz da nasip kısmet işi aslında. Nesrin hoca da, diğer hastane personeli de çok özenli çalışıyor, ama bazen olmayınca olmuyor. Bunu diğer tüp bebek merkezlerinde de yaşıyor insanlar.
Nesrin hocayı kesinlikle tavsiye ederim. Hastaneden de memnunum. İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız.
Ben varım bende 2 ay letu kullandım sebepsiz infertilite. İki denemem negatif oldu . Histereskopi oldum Rahme çizik atıldı. 3. Dememde pozitifi gördüm . Hastane nasıl derseniz Nesrin hoca inanılmaz sakin anaç pozitif bir doktor. Üzerimde çok emeği var benim de . Hemşireler de aynı şekilde. Ama bence de tam bir profesyonellik yok gibi bazı şeyler tahliller hep benim dememle yapıldı. Tercih sizin tabiki.
Canım ben tüp bebek ile hamime kalmadım. O hastanede kadın doğuma gidiyordum. Sıramı beklerken kapısı açıktı. Tıklatıp bir kaç merak ettiğim soruyu sordum. Çok Tatlı ve ilgi ile cevapladı. Doktorluğunu ben cevaplarımdan çok beğendim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızNesrin baştuğ hamile kalanlar
Ben varım bende 2 ay letu kullandım sebepsiz infertilite. İki denemem negatif oldu . Histereskopi oldum Rahme çizik atıldı. 3. Dememde pozitifi gördüm . Hastane nasıl derseniz Nesrin hoca inanılmaz sakin anaç pozitif bir doktor. Üzerimde çok emeği var benim de . Hemşireler de aynı şekilde. Ama bence de tam bir profesyonellik yok gibi bazı şeyler tahliller hep benim dememle yapıldı. Tercih sizin tabiki.
Rahme kamera ile giriliyor yarım saat falan sürüyor sanırım anestezi alıyorsunuz. Polip şekil bozukluğu gebeliğe engel bşe var mı bakıyorlar. Varsa düzeltiliyor. Bende polip vardı o alındı küçük bir çizik atıldı rahme. Bilimsel bir kanıtı yok ama çiziğin embriyonun tutunmasını kolaylaştrDığını söylüyorlar. Benim tutundu o mu etkili oldu bilmiyorum tabi kiİlk kez duydum açıklarmışım doktorlu önerdi histereskopi ben Hgs güzel bi sorun yok
Bende polip vardı evet ama tekrarlayan başarısız denemelerde öneriliyor benim 2 negatif tüp üm vardı . Siz anladığım kadarıyla daha tüp bebeğe başlamamışsınız size önerilmez. Test değil ameliyat yanlış anlaşılma olmasın . Evet biraz maliyetli geçen yıl 4500 vermiştik sadece operasyonaPolis olduğu için doktor önerdi dimi Nesrin hanıma gidiyorum bende ikinci ayım bekliyorum bakalım önermedi öyle bişey söylesem yaparım acaba pahalı bi testim teşekkür ederim cvp verdiğin için
Nesrin hanımla ilk denememizde başarı sağladık. kendisi ve ekibi harikaydı. şiddetle tavsiye ederim.Nesrin baştuğ hamile kalanlar
ben de tavsiye üzerine Nesrin hanıma gittim çok memnun kaldım.Canım ben tüp bebek ile hamime kalmadım. O hastanede kadın doğuma gidiyordum. Sıramı beklerken kapısı açıktı. Tıklatıp bir kaç merak ettiğim soruyu sordum. Çok Tatlı ve ilgi ile cevapladı. Doktorluğunu ben cevaplarımdan çok beğendim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Ben de önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum. Çok duydum Nesrin ocayı. Nasıl, ilgili ve bilgili mi? Sizde sorun neydi?Nesrin hanımla ilk denememizde başarı sağladık. kendisi ve ekibi harikaydı. şiddetle tavsiye ederim.
Merhaba, ben de şidi Nesrin hocayı araştırıyorum. Sizin yazınızı okumam da iyi oldu. Evet dr önemli aama labraturarda çok öenmli. Peki toplamda ne kadara mal olmuştu size tüp bebek. Ben ilk kez deneyeceğim.Canım ben orda tedavi oldum. 3 embriyom oldu. İlkinde 2, ikincide 1 transfer yapıldı. İki denemem oldu özetle ikisi de negatif. Geçen haftada orda tedavi olan bir arkadaşım negatif sonuç aldı. Ben tedavi olurken iki tanıdığımın tutmuştu ama ikisi de kürtaj oldu sonradan. Nesrin hoca hayatta tanıdığım en iyi doktorlardan biri, çok hakkı var üstümde ödeyemem ama ben paranı ve zamanını laboratuvarı daha profesyonel bi yere harca diye öneririm. Ben orda bi seneye yakın zaman harcadım pişmanım, Bu arada sebepsiz infertilite benim ki.