Merhaba değerli hanımlar

Norelya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
26
1
44
Aranızda Farmasi leke setini kullananlar varsa ürünün etkilerine dair yorumda bulunurlarsa çok mutlu olurum. İlgilenen bütün hanimlefendilere şükranlarımla.

Farmasi adı sebebiyle bitkisel sanılan, Türk markası olması sebebiyle de çok tercih edilen bir marka. Ama ben çok uyduruk oldugunu düşünüyorum. Para tuzağı bunlar kanmayın.
Peli çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

200 lira ayırdım. Ilgilendiginiz için sağolunuz.

Leke sebebi ne? Güneş kaynaklı mı? Güneş kremi kullanıyor musunuz mesela? Leke sebebi başka bir şey olsa da güneş kremi kullanmanız şart, hem de yaz kış. Ve tabii ki Farmasininkini değil (güneş kremleri var mı bilmiyorum, marka olarak yazdığınız için belirttim.)

Şu ürüne bakın bir, illa bu marka olması gerekmez, bu marka iyi, önemli olan leke için kullanılacak olan kremin içinde niacinamide olması.

la roche buna da bakın, bu krem, bu da aynısının serumu. Farklı renkte olan yerlere tıklarsanız link olarak ürünler açılacak.
Lütfen kaliteli güneş kremi kullanın.
Bioderma, La roche posay, Missha gibi.

Merhaba hanımefendi cevabınız için teşekkürler. Sorunuza gelince acar 13 yaşından bu yana güneş kremi kullanıyorum, ancak ne yazık ki kışın pek umursamıyorum. Aslında koyu lekelere sahip değilim çok şükür. Danıştığım cildiye uzmanı doktor beyefendi kansızlığa bağlı olabileceğini söyledi ve stresi de es geçmemek gerektiğini hatırlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…