• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bu gecenin hürmetine Allah evlat isteyen herkese yardım etsin kucaqın boş koymasın transferinden bugün 6 gururdur ama hıc bır belırtı yok ve i

En iyi cevap
Sabir ve dua ile test gununuzu bekleyin🤲🏼 hayirli mutlu haberleri almaniz nasip olsun insallah🙏🏼 ben test yapamadim hic cesaret edip, ama altinci gun sanirim erken test icin, genellikle 7/8.gunlerde goruyorum idrar testinde pozitif cikanlari burada 😊
Merhaba bu gecenin hürmetine Allah evlat isteyen herkese yardım etsin kucaqın boş koymasın transferinden bugün 6 gururdur ama hıc bır belırtı yok ve idrar testi yaptım oda boş ne olsun bu yolda deneyimi olan kardeşlerim yazsın
Testinin fotografi varsa atar misin. 6.günde çıkabiliyor testlerde. Bazı kişilerde daha geç çıkiyor en garanti kan testi ama gününü bekle

Sabir ve dua ile test gununuzu bekleyin🤲🏼 hayirli mutlu haberleri almaniz nasip olsun insallah🙏🏼 ben test yapamadim hic cesaret edip, ama altinci gun sanirim erken test icin, genellikle 7/8.gunlerde goruyorum idrar testinde pozitif cikanlari burada 😊

En iyi cevap
Hayırlısı tek devam Boşnak üzülmüş olayım kesen haftanın cümle günü oldu trans fer

Merhaba bu gecenin hürmetine Allah evlat isteyen herkese yardım etsin kucaqın boş koymasın transferinden bugün 6 gururdur ama hıc bır belırtı yok ve idrar testi yaptım oda boş ne olsun bu yolda deneyimi olan kardeşlerim yazsın
Amin amin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu daha henüz test için erken bence kan gününüzü bekleyin boşuna stres yapmayın belirti de aramayın doktorlarda böyle söylüyor onun için sakin kalın pozitif olun dilerim güzel haberler alırsın inşallah 🤲

Back