• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba benden 17 yumurta toplandı 8 tanedi olgun ve döllendi 3. Gün 2 tane 5. Gün 3 tane donduruldu. Giderek azaldı ama durum nedir sizce?

Benim de ilk tup :) beklemek en zor kismiymis vallahi, o her gun laboratuvardan gelen telefonlara nasil zor cevap vermiştim heyecandan. Korku bende de var, transfer korkusu,tutmama ihtimali korkusu,yeniden bir tur baslama korkusu…
Ben telefonlara bakamadım hiç, hep eşime açtırdım , heyecandan ölürdüm resmen ...

Ben opunun 5. Günü regl oldum erken olabiliyormuş şimdi ocakta 2. Regl bekliycem
Kist mi var ?
Ben opu sonrasi 10.gunde adet oldum ama normalime gore yine de erkendi. Simdi ikinci adetim ne zaman gelecek beklemedeyim cubku bir tur daha yumurta toplama karari aldi doktorum :) evet benim cikolata kistim var malesef

Benden 28 yumurta toplandı 16 tane kalmıstı içlerinden 13 tanesi iyi kalite olduğunu söylediler her ihtimale karşı 6 tanesi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu kalan 7 tanesi de 5. Gün olarak donduralacaktı ama maalesef 5. Güne giden olmadı
Merhabalar benden de 27 yumurta topladılar. 16 tanesi kalmış. 13 tanesi sağlam dediler. 4. Gün embriyosu 7 taneydi. Şuan 5. Gün 6 embriyo var .yarın tekrar aricaz bilgi için dediler .

Merhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu , doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi fakat pıhtılaşma da çıktı son kayıptan sonra test yaptık genetik vs sorun çıkmadı , kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi
yada şubat ayında tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız.

Merhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu , doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi fakat pıhtılaşma da çıktı son kayıptan sonra test yaptık genetik vs sorun çıkmadı , kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi
yada şubat ayında tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız.
Ben biraz zaman kaybetmek istemedim o yüzden tüp bebeğe başladım

Genetikli tup bebek deneyebilirsiniz🙏🏼 doktorunuz bir kez daha denemenizi onermis ama psikolojik olarak bir kayip daha cok uzmez mi sizi😔 bu kromozom bozukluklari icin genetikli tup bebek yapiliyor zaten, surec gozunuzu korkutmasin derim. Ben inanilmaz korkarak baslamistim,surecim bitmis de degil ama icine girince alisiyorsunuz allah bir sabrini veriyor❤️ en azindan tup bebek icin gorusme yapabilirsiniz bir kac merkez vs.arastirip :)

Genetikli tup bebek deneyebilirsiniz🙏🏼 doktorunuz bir kez daha denemenizi onermis ama psikolojik olarak bir kayip daha cok uzmez mi sizi😔 bu kromozom bozukluklari icin genetikli tup bebek yapiliyor zaten, surec gozunuzu korkutmasin derim. Ben inanilmaz korkarak baslamistim,surecim bitmis de degil ama icine girince alisiyorsunuz allah bir sabrini veriyor❤️ en azindan tup bebek icin gorusme yapabilirsiniz bir kac merkez vs.arastirip :)
Teşekkür ederim , tabii ki kayıp çok daha fazla üzer ama ben tekrar şansımı denemeye karar verdim çünkü öncesinde hiç bir hazırlığım olmamıştı çok kaba tabirle bodoslama … şimdi bir çok vitamin takviye kullanıyorum pozitifim bu sefer daha iyiyiym hazırım 🌸

Merhaba pcosta cok yumurta toplanmasi ama az dondurulmasi yasanan bir olay cunku pcosta yumurta kalitesi etkilenebiliyor sayi yuksek olsa da her yumurta cok iyi cikmayabiliyor. Sanirim doktorunuz 5. Gun embriyolarini teker teker, eger onlar tutmazsa 3. Gun embriyolarini ikisi birden transfer etmeyi dusunuyor dort kez sansimiz var dediyse muhtemelen oyle olur. Embriyolara genetik test gebelik kaybi, ileri yas veya kromozom bozuklugu veya genetik gecisliligi olan hastalik (sma gibi) her iki este de genetik olarak (yani tasiyici olarak vs) varsa gereklidir yoksa doktorlar gerek gormez. Kan pihtilasmasinin genetikte cikmasi bunlar arasinda sayilmaz ve yine genetik test gerektirmez. Kan sulandirici igne ve hap kullanarak ustesinden gelirsiniz ve yeterlidir. Stres olmayin, akisina birakin, doktorunuza guvenin :)

Back
X