• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba ben yenı katıldım aranıza banada yardımcı olurmusunuz:

minelnur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
3
0
6
İstanbul
mart ayında tup bebek yaptırdım nısanda maalesef olumsuz sonuç aldım. mayıs ayında adet gormedım tahlııl yaptım 4.gun negatıf sonra bı doktora gıtdım adet sokturucu verdı hazıranın 11ınde oldum bıttıkten 12 sonra yanı 28 hazıranda yenıden adet oldum ama 11 ındede 28ındede az bı kanama soylemesı ayıp bı pet bıgun kırlenmıyo pazartesı doktoru arayıp sorcam ama yardım edın nedır bu aranızda bılen varmı

düzenli adet gören biriysen ilaçlar deneni bozmış olablir.ayrıca bazı negatif sonuçlardan sonra kendiliğinden oluşan gebelikler olabilir.bu arada negatif deneen için geçmiş olsun.umarım iyi bir doktora gidiyosundur.yoksa boş yere maddi manevi kayba uğrarsın...

normalde duzenlıydı ama tup bebekten sonra maalesef bozuldu dedıgın gıbı ılaçlardan muhtemelen valla doktorumdan memnunum maddı manavı cok yardımcı. ısallah kendılıgınden olurda bı daha ugrasmam ama ıste böyle duzensızlesıncede ınsan korkuyo

Back