Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel ilişkide korundunuz mu ? Prezevatif falan kullandınız mıMerhaba ben gebelik test yaptm bütün belirtiler var ilk silik regl den iki gün önce yaptm pozitif çıktı ve regl den bi gün önce pembe kan geldi az az 5 gün sürdü sizce hamile miyim
Hayır kullanmadık ama boşalma esnasında geri çekip dışarı boşaldıCinsel ilişkide korundunuz mu ? Prezevatif falan kullandınız mı
Cinsel ilişkide korundunuz mu ? Prezevatif falan kullandınız mMerhaba ben gebelik test yaptm bütün belirtiler var ilk silik regl den iki gün önce yaptm pozitif çıktı ve regl den bi gün önce pembe kan geldi az az 5 gün sürdü sizce hamile miyim
Biz de ekimde prezevatifle yapmistik. Çok da dikkat etmiştik. Prezevatifte yırtılma vs yoktu. O ay normal Regl oldum. Bu ay regl gecikti ben de korkup test yaptım. Tek çizgi gibi görünüyor fakat birkaç foto çektim. Çektiğim fotolardan birinde hafif gölge gibi çizgi vardi sanki. Ben de çok korkuyorum. Benim açtığım konuya da bir bakar mısın foto koydum oradaHayır kullanmadık ama boşalma esnasında geri çekip dışarı boşaldı
Silik olmasıda hamile olduğunu gösteriyormuş zaten en son yaptığında daha belirgin çıkmış,içinde büyüyen bir canlı var sonuçta küçük olduğu zamanlarda silik oluyor zatenAma defalarca test yaptım yani bi 20 tane yapmısımdir hep silik en son pozitif çıktı
Ben göremiyorum fotoyu amaCinsel ilişkide korundunuz mu ? Prezevatif falan kullandınız m
Biz de ekimde prezevatifle yapmistik. Çok da dikkat etmiştik. Prezevatifte yırtılma vs yoktu. O ay normal Regl oldum. Bu ay regl gecikti ben de korkup test yaptım. Tek çizgi gibi görünüyor fakat birkaç foto çektim. Çektiğim fotolardan birinde hafif gölge gibi çizgi vardi sanki. Ben de çok korkuyorum. Benim açtığım konuya da bir bakar mısın foto koydum orada
Silik olmasıda hamile olduğunu gösteriyormuş zaten en son yaptığında daha belirgin çıkmış,içinde büyüyen bir canlı var sonuçta küçük olduğu zamanlarda silik oluyor zaten
Benim açtığım konuya da bakar mısınız ?Silik olmasıda hamile olduğunu gösteriyormuş zaten en son yaptığında daha belirgin çıkmış,içinde büyüyen bir canlı var sonuçta küçük olduğu zamanlarda silik oluyor zaten
ayni testin fotosunu iki kere çektim. Borisinde hiç çizgi görünmüyor diğerinde böyle gölge gibi bir şey var. Bu arada sizin hamile olma olasılığınız yüksek gibi. İnşallah değilsinizdir.Ben göremiyorum fotoyu ama
1 ay oldu bu ay içinde regl günümden 1 gün önce pembe kanama geldi 5 gün sürdü ve çok az az geldi yerleşme kanaması mıdırSilik olmasıda hamile olduğunu gösteriyormuş zaten en son yaptığında daha belirgin çıkmış,içinde büyüyen bir canlı var sonuçta küçük olduğu zamanlarda silik oluyor zaten
Evet var hayalet çizgi varayni testin fotosunu iki kere çektim. Borisinde hiç çizgi görünmüyor diğerinde böyle gölge gibi bir şey var. Bu arada sizin hamile olma olasılığınız yüksek gibi. İnşallah değilsinizdir.
AferinHayır kullanmadık ama boşalma esnasında geri çekip dışarı boşaldı
Olma ihtimali var mıAferin
Var elbette zevk suyunda da sperm var. Neden korunmadınız kiOlma ihtimali var mı
Ben kendim korunmak ilaç içmek ismededim nişanlıma da korun dedim bisey olmaz fln dedi korunmadıVar elbette zevk suyunda da sperm var. Neden korunmadınız ki
Bu çizgi ne zaman çıktı kuruma çizgisi de olabilir. Testten sonra ilk on dk içinde çıkması lazımEvet var hayalet çizgi var
Nasıl olmaz prezervatifi biraz geç takmayla hamile kalınıyorken hiç kullanmamışsınız,zevk suyuylada hamile kalınıyor tecrübeyle sabitOlma ihtimali var mı
peki hamilelikte regl olunuyor muNasıl olmaz prezervatifi biraz geç takmayla hamile kalınıyorken hiç kullanmamışsınız,zevk suyuylada hamile kalınıyor tecrübeyle sabit