Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNm daha ne bekliyon çift çizgiyi gördükten sonra koşarak doktora gidip kan vermen gerekiyordu
Yaşım küçük gidemiyorumCNm daha ne bekliyon çift çizgiyi gördükten sonra koşarak doktora gidip kan vermen gerekiyordu
Evli misin değil misin
Benim mesajıma da bakabilir misiniz? Hikayem buna benziyorSanırım nişanli da değilsin. Eğer testte pozitif gördüysen hamilesin inanmıyorsan adetin geçtikten iki gün sonra farklı marka test al dene hepsi yanılmış olamaz.
Insallah hamile drgilsindirYaşım küçük gidemiyorum
Yok hayır nişanlıyım ama regl den 1 gün önce pembe kan geldi 5 gün sürdü yerleşme kanama olabılır miSanırım nişanli da değilsin. Eğer testte pozitif gördüysen hamilesin inanmıyorsan adetin geçtikten iki gün sonra farklı marka test al dene hepsi yanılmış olamaz.
Benim sorduğum konuya da bakabilir misiniz sayfamda ? Buna benzer bir hikayem varInsallah hamile drgilsindir
Anlattığına hikaye yerleşme kanaması ile uyuşuyorYok hayır nişanlıyım ama regl den 1 gün önce pembe kan geldi 5 gün sürdü yerleşme kanama olabılır mi
Ama defalarca test yaptım yani bi 20 tane yapmısımdir hep silik en son pozitif çıktıSanırım nişanli da değilsin. Eğer testte pozitif gördüysen hamilesin inanmıyorsan adetin geçtikten iki gün sonra farklı marka test al dene hepsi yanılmış olamaz.
Anlattığına hikaye yerleşme kanaması ile uyuşuyor
Geç döllenme de olabilir ondan en son pozitif görmüş olabilirsin bir daha deneAma defalarca test yaptım yani bi 20 tane yapmısımdir hep silik en son pozitif çıktı
Yaptım silik çıktıGeç döllenme de olabilir ondan en son pozitif görmüş olabilirsin bir daha dene
Söyle bakın