Tabi kesin sonucu kan tahlili söyler ama umarım bebek vardırMerhaba ben klomen kullanmıştım bir ay önce yumurtalarım çatladı iğnesiz ve adetim 3 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı ve bügun hastaneye gittim doktor bişey görmedi kan testi yaptırdım o da yarın cıkacak sizce bebek var mı, bide hemşire dedi klomen testte pozitif cıkabiliyormus yani bebek yoksa bile
Çok şükür kanda çıktı ama doktor ultrason da göremedi pazartesi tekrar gidicem, bakacak hani normal mi yoksa dış gebelik mi diye, bunu yaşayan oldu ?Tabi kesin sonucu kan tahlili söyler ama umarım bebek vardır
Bence normal çünkü daha yeni 5haftalık bir gebelik,birkaç gün daha sabredin eminim ultrasonda da görünecektir.5 haftalık gebelikte ultrasonda bişey görünmemesi normal mi beta hcg 1833 çıktı, yani tam 5+0gunluk , çok korkuyorum dış gebelik olmasından böyle olupta normal gebelik yaşayan var mı, lütfen yardımcı olun ya
Bence normal çünkü daha yeni 5haftalık bir gebelik,birkaç gün daha sabredin eminim ultrasonda da görünecektirinsa
Ayy inşallah yaBence normal çünkü daha yeni 5haftalık bir gebelik,birkaç gün daha sabredin eminim ultrasonda da görünecektir.
Bende aynı süreçten geçiyorum klomen kullandım ocak ayında o ay hamile kalmışım. Adetşn 3 gün geçti test yaptım silik çızgi gördüm ama üzerine pembe leke geldi sobra kanamaya çevirdi 2 gün adet olur gibi kanamam oldu sonra leke leke 5 gün oldu çok zz geliyodu ağrıyla acile gittim kan testimde gebelik pozitif 210 değer çıktı 5 6 saat gözlemde kaldım. Kanıma falan bakıldı tekrar iniş çkkış yok şuan normal 1 hafta bekleyin öyle gelşn dediler 1 hafta sonra gittim 372 olmuş değer kese gözğkmedi vajinal muayenede 48 saat sonra tekrar beta için çağırdılar 566 çıktı yine kese yok 48 saat sonra yine gel dedi yine kan vardim 700 yine kese yok yarın tekrar bakılıcak betaya sürekli kandan takip ediyolar artık ne olucK bilmiyorum belirsizlik benş mahfediyo bakalım yarın ne diycek inşallah normale döner sağlıklı bir gebelik olur olmazssada biran önce bitmesini istiyorum ilk gebeliğim sizinde inşallah güzel sonuçlarınız olur mutlaka yazon burdan sonucu5 haftalık gebelikte ultrasonda bişey görünmemesi normal mi beta hcg 1833 çıktı, yani tam 5+0gunluk , çok korkuyorum dış gebelik olmasından böyle olupta normal gebelik yaşayan var mı, lütfen yardımcı olun ya
Ayy inşallah sağlıklı olur gebeliginiz,tekrar
Sizin değerleriniz maalesef çok düşük ve sağlıksız ilerlemiş 210dan 1 hafta sonra gittiğinizde değerinizin 900lerde olması gerekirdi diğer değerlerinizin de daha yüksek olması gerekirdi. Bence başka bir doktora da gidin çünkü dış gebelik gibi bir şeyse bir an önce önlem alınması gerekirBende aynı süreçten geçiyorum klomen kullandım ocak ayında o ay hamile kalmışım. Adetşn 3 gün geçti test yaptım silik çızgi gördüm ama üzerine pembe leke geldi sobra kanamaya çevirdi 2 gün adet olur gibi kanamam oldu sonra leke leke 5 gün oldu çok zz geliyodu ağrıyla acile gittim kan testimde gebelik pozitif 210 değer çıktı 5 6 saat gözlemde kaldım. Kanıma falan bakıldı tekrar iniş çkkış yok şuan normal 1 hafta bekleyin öyle gelşn dediler 1 hafta sonra gittim 372 olmuş değer kese gözğkmedi vajinal muayenede 48 saat sonra tekrar beta için çağırdılar 566 çıktı yine kese yok 48 saat sonra yine gel dedi yine kan vardim 700 yine kese yok yarın tekrar bakılıcak betaya sürekli kandan takip ediyolar artık ne olucK bilmiyorum belirsizlik benş mahfediyo bakalım yarın ne diycek inşallah normale döner sağlıklı bir gebelik olur olmazssada biran önce bitmesini istiyorum ilk gebeliğim sizinde inşallah güzel sonuçlarınız olur mutlaka yazon burdan sonucu
Klomen değil de çatlatma ignesi Beta Hcg hamilelik hormonu salgiliyor vücutta yani klomen gebelik testinin pozitif cikmasina neden olmaz zaten öğrenmişsiniz gebeliğinizi hayirla saglikla alin kucağınızaMerhaba ben klomen kullanmıştım bir ay önce yumurtalarım çatladı iğnesiz ve adetim 3 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı ve bügun hastaneye gittim doktor bişey görmedi kan testi yaptırdım o da yarın cıkacak sizce bebek var mı, bide hemşire dedi klomen testte pozitif cıkabiliyormus yani bebek yoksa bile
Merak etme 2000 den sonra görür.strese girme degerinde gayet güzel 1500 ve ustunde vajinalultrasonla görebilir.5 haftalık gebelikte ultrasonda bişey görünmemesi normal mi beta hcg 1833 çıktı, yani tam 5+0gunluk , çok korkuyorum dış gebelik olmasından böyle olupta normal gebelik yaşayan var mı, lütfen yardımcı olun ya
Çok şükür kese göründü hemde ultrason daMerak etme 2000 den sonra görür.strese girme degerinde gayet güzel 1500 ve ustunde vajinalultrasonla görebilir.
Çok şükür kese göründü, şimdilik hiç bi sorun yokKlomen değil de çatlatma ignesi Beta Hcg hamilelik hormonu salgiliyor vücutta yani klomen gebelik testinin pozitif cikmasina neden olmaz zaten öğrenmişsiniz gebeliğinizi hayirla saglikla alin kucağınıza6. Haftada kese görünüyor icinizi ferah tutun herkesin bünyesi farkli oluyor adet tarihine göre bile geriden gelebiliyor
Çok şükür harika bir haber buÇok şükür kese göründü, şimdilik hiç bi sorun yok
Merhablar bende bu ay başladım klomene sizde pko varmıydı acaba birde ne zamandır bebek düşünüyorsunuz ben bir yıldır düşünüyorum yumurta tembelliği var dedi doktorÇok şükür kese göründü, şimdilik hiç bi sorun yok
Merhaba, çok sevindim sizin adınızaÇok şükür kese göründü, şimdilik hiç bi sıkıntı yok
Canım ovulasyon testi yapmaya başla bende bu ay başladım yumurtlamam adetin 14. Günü oluyodu 7. Gün olduMerhaba, çok sevindim sizin adınızaBende yarın ve pazartesi klomen içeceğim salı kontrole gideceğim. Çatlama ignesi verecek mi bilmiyorum. Ekstra olarak yapmanın faydalı olacağı bir şey var mı ?
Klomeni kac gun kullandin doktor soylemeden kullanilabilir miÇok şükür kese göründü hemde ultrason da