E emineerr Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 1 0 1 20 4 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi emineerr #1 25 Mart'ta yumurta çatlatma iğnesi yaptım gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptınız
25 Mart'ta yumurta çatlatma iğnesi yaptım gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptınız
T tatar06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 21 1 1 41 4 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi emineerr #2 Merhaba bende o gün yaptım. Adet geçikmesini bekle dedi doktor. Sen naptın test yaptın mı peki belirtileri varmı. Kaç günü değerlendirdin
Merhaba bende o gün yaptım. Adet geçikmesini bekle dedi doktor. Sen naptın test yaptın mı peki belirtileri varmı. Kaç günü değerlendirdin
O oozza Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 90 12 8 26 4 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi emineerr #3 Bende 28 inde yaptm iğne
Life Lover Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2025 125 45 13 Salı 00:19 Konu Sahibi Konu Sahibi emineerr #4 emineerr .!.: 25 Mart'ta yumurta çatlatma iğnesi yaptım gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptınız Genişletmek için tıkla... Merhaba, Test yaptınız mı?
emineerr .!.: 25 Mart'ta yumurta çatlatma iğnesi yaptım gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptınız Genişletmek için tıkla... Merhaba, Test yaptınız mı?
Life Lover Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2025 125 45 13 Salı 00:20 Konu Sahibi Konu Sahibi emineerr #5 tatar06 .!.: Merhaba bende o gün yaptım. Adet geçikmesini bekle dedi doktor. Sen naptın test yaptın mı peki belirtileri varmı. Kaç günü değerlendirdin Genişletmek için tıkla... Merhaba, Test yaptınız mı?
tatar06 .!.: Merhaba bende o gün yaptım. Adet geçikmesini bekle dedi doktor. Sen naptın test yaptın mı peki belirtileri varmı. Kaç günü değerlendirdin Genişletmek için tıkla... Merhaba, Test yaptınız mı?