Bugun 8. GünümTestler hiç net değil ki bence bunlar pikte değil çatlama da değil adetten sonra kaçıncı gününuz
Hayır adet bitti sonraki gün başladim 8 gün oldu bugunSadece 3 test mi yaptınız o zamana kadar yani bu 8 gün içinde adet oldugunuz günler var mı
Hayır adet bitti sonraki gün başladim 8 gün oldu bug8 günlük testlerimi ekliyorum
Adetle birlikte taplasan kaçıncı gunun ? Birde adet uzunluğun ne kadar .pik olduğunu düşündüğün testi yakından net birsekilde atabilir misinHayır adet bitti sonraki gün başladim 8 gün oldu bugun
Adetin kaç gün sürüyor pekiPardon 8 değil 5 gün olmuş
Adet ile birlikte 15 gün 8 gün adet sürdüAdetle birlikte taplasan kaçıncı gunun ? Birde adet uzunluğun ne kadar .pik olduğunu düşündüğün testi yakından net birsekilde atabilir misin
8 günAdetin kaç gün sürüyor peki
8 günAdetin kaç gün sürüyor peki
Yani resimde pike yakın gözüküyor. Burda ama ikisi ayni koyuluk ta değil gibi size göre ayni koyuluk ta mi resimde pek anlasilmiyorAdet ile birlikte 15 gün 8 gün adet sürdü
Evet kameradan dolayı sanırım net çekmiyorYani resimde pike yakın gözüküyor. Burda ama ikisi ayni koyuluk ta değil gibi size göre ayni koyuluk ta mi resimde pek anlasilmiyor
İlk resimde çok silik gözüküyordu ondan pik değil dedim ama size göre ayni koyuluktaysa o piktir diğeri de çatlamaAynı koyulukta gibi geldi bana
Evet bakalım Allah hayırlısını versin inşallah belimde ve kasıklarım da çok ağrı var onla alakalı olabilir miİlk resimde çok silik gözüküyordu ondan pik değil dedim ama size göre ayni koyuluktaysa o piktir diğeri de çatlama
Canim insallah bu ay bebegin seninle olur ama eger olmaz ise bu ovulasyon testini degistirmeni tavsiye ederim hic net göstermemiş hic biriniEvet bakalım Allah hayırlısını versin inşallah belimde ve kasıklarım da çok ağrı var onla alakalı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?