• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istedim. Bir arkadaşım gelinlik konusunda kararsız kalmış sizce nasıl gelinlik güzel mi kötü mü?

dilaraalara1919191919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
13
7
1
35
IMG_20220801_172714_904.jpg

Bence hiç estetik durmuyor. Ben böyle bir gelinliği tercih etmezdim. Tabi herkesin kendi zevki. Ayrıca konuyu tekrar açmanızdaki amaç nedir? Arkadaşınız bayağı bir dert edinmiş kendine ya da o arkadaş sizsinizdir belki de

Kesinlikle bende beğenmedim tarzım değil ve günümüzde çok daha şık modeller var eğer etkileniyorsa sizden arkadaşınız fikrinizi sorduysa bakşa modellere yönelsin 👍

Gelinlik yorumu için Gelinlik nasıl yorumlarınızı bekliyorum. Bir aekadaşım gelinlik konusunda kararsız kalmış sizce gelinlik nasıl güzel mi kötü mü ? konusunda sorunuza cevap verilmişti.

Genel olarak kollarındaki hayalet tül ( hayalet olamayacak kadar kaba bir tül o ) beğenilmemiş.

Saten eteği ve üzerindeki dantel kabartmaları da kibar durmuyor.

Düğün nerede yapılacak , hangi mevsimde ? bunları da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Bu tarz eski model ağır gelinlikler yerine ,şimdilerde daha zarif ve elbise tarzı modelleri tercih ediyor çoğu insan.

Farklı modellere de bakabilirsiniz. Bütçenize en uygun ve size en çok yakışan modeli bulabilirsiniz umarım.

Back