Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar perthes hastalığını bilen var mı karşılaştınızmı bi yakınınızda çe
Geçmiş olsun.nasıl bir hastalık olduğuna internetten baktım aksama topallama diyor.sizde ne gibi bulgular var.benim kızım üç buçuk yaşında zaman zaman bacakları ağrıyor geceleri genelde.birkaç kez de düşme sonrası topallama oldu ama birkaç günde geçti.doktorumuz büyüme ağrısı dedi boyu hızlı uzuyor. Ben de endişelenmiştim ama bu hastalığı ilk kez duydum sizin şikayetini nedir.doktor nasıl teşhis koydu
Merhaba çok geçmiş olsun. Şuan durumu ne oğlunuzun?umarım iyidir. Benimde oğlum var 4 yaşında. perthes e benziyor dendi. 3 ay sonra kontrolümüz var. Atlamak koşmak zıplamak yasakmış. 4 yaşında bi çocuk için de çok zor bir şey bu. Siz neler yaptınız?
Merhaba çok geçmiş olsun. Şuan durumu ne oğlunuzun?umarım iyidir. Benimde oğlum var 4 yaşında. perthes e benziyor dendi. 3 ay sonra kontrolümüz var. Atlamak koşmak zıplamak yasakmış. 4 yaşında bi çocuk için de çok zor bir şey bu. Siz neler yaptınız?