• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar perthes hastalığını bilen var mı karşılaştınızmı bi yakınınızda çe

onigen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
38
6
48
oğlumda perthes hastalığı olabilirmiş ilk defa duydum lütfen yardımcı olun bilen duyan tedavisini olan biri var mı

oğlumda perthes hastalığı olabilirmiş ilk defa duydum lütfen yardımcı olun bilen duyan tedavisini olan biri var mı

Geçmiş olsun.nasıl bir hastalık olduğuna internetten baktım aksama topallama diyor.sizde ne gibi bulgular var.benim kızım üç buçuk yaşında zaman zaman bacakları ağrıyor geceleri genelde.birkaç kez de düşme sonrası topallama oldu ama birkaç günde geçti.doktorumuz büyüme ağrısı dedi boyu hızlı uzuyor. Ben de endişelenmiştim ama bu hastalığı ilk kez duydum sizin şikayetini nedir.doktor nasıl teşhis koydu

Merhaba çok geçmiş olsun. Şuan durumu ne oğlunuzun?umarım iyidir. Benimde oğlum var 4 yaşında. perthes e benziyor dendi. 3 ay sonra kontrolümüz var. Atlamak koşmak zıplamak yasakmış. 4 yaşında bi çocuk için de çok zor bir şey bu. Siz neler yaptınız?

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Merhaba çok geçmiş olsun. Şuan durumu ne oğlunuzun?umarım iyidir. Benimde oğlum var 4 yaşında. perthes e benziyor dendi. 3 ay sonra kontrolümüz var. Atlamak koşmak zıplamak yasakmış. 4 yaşında bi çocuk için de çok zor bir şey bu. Siz neler yaptınız?
Benim oğlum dada topallama oldu röntgen de bişey çıkmadı endiseliyim sizin nasıl anladilar

Back