- 28 Ağustos 2024
- 24
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi aysegul kordan
Merhaba arkadaşlar öncelikle size birşry danışmak istiyorum adet tarihim en son 12 şubattı ama hiç olmadım bu zamana kadar adet 25 26 gün gecikmem var acaba geç döllenme olabilir mi testlerde hiç çıkmadı fakat şöyle bişi 7 8 gecikme günü akıntı şeklinde leke gibi kan geldi ama yok oldu birdaha doktora çıktm 16 gün gecikmedi beta da birşey yoktu doktor da tarlusak verdi Lh hormonun çok yüksek çıktı doktorda şaşırdı acaba geç döllenme varmıdır. Doktorum birde smear testi aldı sonucu cıkcak ama brn bundan 1 yıl önce polikistik over vardı ameliyat oldum yaklaşık 5 6 ay önce de düzensiz oldu fakat insülin yüzğnfendi ilaçla düzene girdi 5 6 aydır düzenliydi adetim doktor da polisliktik over dedi ama kis pek yok dedi sadece Lh yüksek diye dedi bende geç döllenme olabilir mi diyorum başına gelen varmı birde
Ailemden bir Çok kişi rüyasında beni hamile gördü
Kızlar kafam karıştı yaklaşık 29 30 gün gecikmeyle bile hamile olduğunu öğrenen var acaba öyle bişi mi
Ailemden bir Çok kişi rüyasında beni hamile gördü

Kızlar kafam karıştı yaklaşık 29 30 gün gecikmeyle bile hamile olduğunu öğrenen var acaba öyle bişi mi
Son düzenleme: