- 8 Ağustos 2024
- 16
- -2
- 19
- Konu Sahibi meraklininteki
merhaba arkadaslar fotograf icin uzgunum ama acaba bu düşük mudur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de oyle dusundum sagolun pek bir bilgim yok o yuzden sormustumIlk foto oyle gibi dursada bu haftada bebek bu kdr buyuk olmaz sekil itibari ile denk gelmis diye düşünüyorum. Yani 1 aylik hamile bile olsaniz o elinizdekinin kac kati küçüğü oluyor boyle kocaman olmaz :)
anlamadim? zaten ozur dilemisim devam etmeseydiniz bakmaya bilmedigim icin sormam gerekiyordu o yuzden yazdim rahatsiz ediyorsa cikmaniz yeterliydi konudanKimse de görmek zorunda mıyız dememiş hayret..
Hanımefendi biz bu görüntüyü görmek zorunda mıyız? Kalkan midemizi oturtacak mısınız?
Hamileyim kusma hissi geldi
Yasak. Böyle görseller eklemek yasak. Hem akıl var fikir var sizin tahminizle 4-5 haftalık bir bebe nasıl bu kadar büyük olsun ? Hadi ölçek bilginiz yok beta değerlerinden bilirsin. Milyon kere konu açarsınız buraya milyon kere sorar bilgi alırsınız ama 0.08 i bilmezsiniz. Harikasınız gerçekten.anlamadim? zaten ozur dilemisim devam etmeseydiniz bakmaya bilmedigim icin sormam gerekiyordu o yuzden yazdim rahatsiz ediyorsa cikmaniz yeterliydi konudan
Ne gözü ya. Kahve falı yorumlar gibi. Ona kalırsa tavşana da benziyor.Tam anlamıyorum ama galiba evet Ay gözleri var Allahım ne büyüksün neler yaratıyorsun nasıl hissettiniz gebeliğinizi biliyor muydunuz
Sağlıklı bir gebelikse düşmez zaten. Ağır kaldırmasının şu aşamada olumsuz bir etkisi olmaz. Millet hamile kaldığını bilmeden neler yapıyor.Çok üzgünüm ilk gebeliğiniz mi olacaktı . Dikkatsizlik mi yaptınız ağır falan mı kaldırdınız
Ben şeyi anlamadım. O kan pıhtısını nasıl eline aldı, sıvamış bir de avucuna.Kimse de görmek zorunda mıyız dememiş hayret..
Hanımefendi biz bu görüntüyü görmek zorunda mıyız? Kalkan midemizi oturtacak mısınız?
Hamileyim kusma hissi geldi
okumadan tıklama sen de burası senin facebook duvarın değil isteyen istediğini paylaşır :-DAsla eleştiri kabul etmiyorsunuz asla.
Rahatsız edici görsel paylaşıp bir de üste çıkıyorsunuz.
Hayır paylaşamaz aslında. Site kuralları gereği yasak. Direkt site yönetimi faşist işte böyle, neylersin.okumadan tıklama sen de burası senin facebook duvarın değil isteyen istediğini paylaşır :-D
nefret ediyorum böyle faşist ve kafasız tiplerden.
okey türkan bugün de dünyayı kurtardın Eki Görüntüle 1723124152719.webpHayır paylaşamaz aslında. Site kuralları gereği yasak. Direkt site yönetimi faşist işte böyle, neylersin.
abla bilmiyorum gercekten ya bilsem niye bunun icin hesap acayim ben?Yasak. Böyle görseller eklemek yasak. Hem akıl var fikir var sizin tahminizle 4-5 haftalık bir bebe nasıl bu kadar büyük olsun ? Hadi ölçek bilginiz yok beta değerlerinden bilirsin. Milyon kere konu açarsınız buraya milyon kere sorar bilgi alırsınız ama 0.08 i bilmezsiniz. Harikasınız gerçekten.
elestiri degil ki yaptiginizAsla eleştiri kabul etmiyorsunuz asla.
Rahatsız edici görsel paylaşıp bir de üste çıkıyorsunuz.
Eleştiri aşkom sen hemen triplere giriyorsunelestiri degil ki yaptiginiz
Meslek lawyer herhaldeokey türkan bugün de dünyayı kurtardın Eki Görüntüle 3463040
Çocuk isteyen birisi araştırır elinin altında telefon, internete giriyorsunuz o kadar kk da dolaşıp pis pis fotolar atıyorsunuz ancak cahilsiniz bilmiyorsunuz ne güzel. Nasıl bu kadar cahil kaldık acaba ? Nerede hata yapıyoruz eğitimde mi şehirleşmede mi anlayamıyorum.abla bilmiyorum gercekten ya bilsem niye bunun icin hesap acayim ben?
Espri anlayışındaki o zeka kırıntısı ortaokul öğrencisi izlenimi verdi bana. Roblox da kapatıldı ya buraya dadanmış olabilirler.Meslek lawyer herhalde
Şu görüntünün ve atılmasının normal olduğunu mu savundu az önceEspri anlayışındaki o zeka kırıntısı ortaokul öğrencisi izlenimi verdi bana. Roblox da kapatıldı ya buraya dadanmış olabilirler.
Yaaaa yapmayın amaaaa vala ben göze benzettim uffff düzeltemiyorum da yorumu abahshNe gözü ya. Kahve falı yorumlar gibi. Ona kalırsa tavşana da benziyor.
cocuk isteyen biri gibi mi duruyorum ya supheli birliktelikten dolayi buÇocuk isteyen birisi araştırır elinin altında telefon, internete giriyorsunuz o kadar kk da dolaşıp pis pis fotolar atıyorsunuz ancak cahilsiniz bilmiyorsunuz ne güzel. Nasıl bu kadar cahil kaldık acaba ? Nerede hata yapıyoruz eğitimde mi şehirleşmede mi anlayamıyorum.