- 10 Şubat 2016
- 20
- 3
- 35
- Konu Sahibi adalet2015
Arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıllık evliyim.Eşimi ve Allah bağışlasın oğlumu çok seviyorum.Yalnız içimi daraltan ve aklıma geldikçe huzurumu bozan bir konu var sizinle paylaşmak istiyorum.Arkadaşlar kayınvalidem kayınbabam ve özellikle görümcem kalbimi çok kirdilar.Benim onlara verdiğim değere asla layık olmadılar.Gösterdiğim sevgi saygı ve verdiğim değeri ben kendi anne babama vermedim.Annemlerle kayınvalidemler aynı mahallede oturuyorlar ve ben geldiğim de ilk kayınvalidemlere gider kalırdım ki kalpleri kırılmasın diye sonra annemgile giderdim.Ama sağolsunlar görümcem sayesinde ki onunda evlatları var yaptıklarının hesabini Allaha verecek kalbimi çok kırdilar aramizda hiç birşey yokken eşimi beni ve bebeğimi evden kovdular.görüncem bunları bir güzel doldurmuş zaten çok iyi yapar insanların arasını bozmayı ve üstümüze salmış.tek mesele görümcemle konuşmamamız.ben o sinsi insanla konuşmak istemiyorum çünkü bunun gerçek yüzünü gördüm.Arkadaşlar görümcemin facesi benim telefondan açıldı.Allahım sanki al düşmanını gör der gibi tesadüfen facesi açıldı ve aramız iyiken bizim hakkımızda neler neler demişler o kukla kocasıyla kadın gibi dedikodumuzu yapmışlar ben böyle bir pislik fesatla nasıl konuşayım soruyorum size .İşte biz onunla konuşmadık diye kayımbabam beni dövmeye kalktı.Hakaret ettiler beddua ettiler torunlarını bile gözleri görmedi.Bu nasıl vicdan yaa.Zaten bunlarda hiç vicdan olmadı yıllardan beri evlat ve torun ayrımı yapıyorlar senelerce kaynımla ve eltimle konuşmadılar sırf görümcem küs diye torunlarını bile benimsemediler evine gitmediler varsa yoksa kızları ve onun çocukları.Görümcemden izin almadan hiçbir sey yapamazlar akıl hocaları.görümcemde bunu bildiği için anne ve babasını çok iyi kullanır.Görümcemle kendi kaynı eltisi görümcesi ve ben ve eltim de küs düşünün artık bu nasıl bir insan.Ama bu onun yanına kalmaz rabbim iki oğul da ona vermiş anne babayla evlat arasını bozmak neymiş görür mutlaka.Ya bizimle yarışmaktan hayatımızı takip etmekten hayatını yaşayamıyor.Zaten anne ve babasıyla aramızın iyi olmasını ve beni sevmelerini hiçbir zaman hazmedemedi.İcimi çok yaktı daha anlatamadığım o kadar şey var ki arkadaşlar ne olur okuyan bana dua etsin tez zamanda pişman olup da kapıma gelsinler içimin acısı anca diner.Allah rızası için bana dua edin ve yorum yazın.Şimdiden teşekkür ederim.Rabbim asla kötülere fırsat vermesin....