- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
Bak canim biz taaa sevgiliyken esim en basta sordu ben seni seviyorum yasamissan da oncen beni baglamaz diye yasamadim dedim ki yasamamistim evlendik ilk denemede o duvar gibi biseye carpinca dedim oldu kalk ama kan gelmedi megersem zaten o kizlik degilmis oturdum agladim dedim neden olmuyo kendimi yalan soylemis gibi hissettim cok uzuldum ispatlamak istiyodum ama korkuyodum acicak diye en son oluncada bi nefes aldim kani gorunce bizim sorunumuz kizlik degildi ben yalan soyluyomus gibi olmustum ona uzulmustum eger takintili bi esin yoksa cokta onemli degil bizde ben takintili ve detayciyim esim ben aglayinca teselli etmisti onemli degil kan gelmesi gelmemesi sen uzulme yeter diye bende aciklamistim onemli olan kan degil senin guvenin diye nitekim basardim icin rahatlasin diye soyluyorum umarim panik yaratmaz anacim o girerken acitiyo problem sadece kan degil benim gozlerim ayrilmisti oyle soyliyimBilmiyorum ki çok konuşuyorduk cunku dediğim gibi emindim ben hatta acmaya calıstı kılodumu da utanmıstım acmamamıstım
Sana kim ne anlatti bilmem ama kizlik zari duvardan atladim bozuldum gibi bisey degil panik yapma kizlik zari esnek olanlarda var dogumda patlayan bazilarinda ondedir mesela bazilarinin geride sen bi yap esinle anlarsin noldugunu cok kafani karistiriyosa da doktora git hemen baktirHadi ya ileri mi itteriyor baya
Ovv ıste ben yasamadım o acıyı muhakkak o da guvenıyor doktora gideriz falan dedı de aynı sizin gibi hissediyorum yalancı cıkmak ıstemıyorum o acıyı hıssetmedıysem bakıreyim demek değil mi?Bak canim biz taaa sevgiliyken esim en basta sordu ben seni seviyorum yasamissan da oncen beni baglamaz diye yasamadim dedim ki yasamamistim evlendik ilk denemede o duvar gibi biseye carpinca dedim oldu kalk ama kan gelmedi megersem zaten o kizlik degilmis oturdum agladim dedim neden olmuyo kendimi yalan soylemis gibi hissettim cok uzuldum ispatlamak istiyodum ama korkuyodum acicak diye en son oluncada bi nefes aldim kani gorunce bizim sorunumuz kizlik degildi ben yalan soyluyomus gibi olmustum ona uzulmustum eger takintili bi esin yoksa cokta onemli degil bizde ben takintili ve detayciyim esim ben aglayinca teselli etmisti onemli degil kan gelmesi gelmemesi sen uzulme yeter diye bende aciklamistim onemli olan kan degil senin guvenin diye nitekim basardim icin rahatlasin diye soyluyorum umarim panik yaratmaz anacim o girerken acitiyo problem sadece kan degil benim gozlerim ayrilmisti oyle soyliyim
İşte herkes diyorda ne oldu anlamadım acaba girdi cıktı ben mi hissetmedim diyorum öyle bir şey olur muKorkma canim birsey olmamistir rahat ol basit birsey degil orasi
Esinden mi bahsediyosun yani bunlari yasadigin evlenecegin kisi mi baskasi mi?İşte herkes diyorda ne oldu anlamadım acaba girdi cıktı ben mi hissetmedim diyorum öyle bir şey olur mu
Herhalde kacamak yaptigi kisiEsinden mi bahsediyosun yani bunlari yasadigin evlenecegin kisi mi baskasi mi?
Eşimle tanışmadan 2 sene önce ki olay oHerhalde kacamak yaptigi kisi
Su an evli misin nisanli miEşimle tanışmadan 2 sene önce ki olay o
Bu olabilir miİşte herkes diyorda ne oldu anlamadım acaba girdi cıktı ben mi hissetmedim diyorum öyle bir şey olur mu
Nikah kıyıldı yarın dugunSu an evli misin nisanli mi
Hic heyecan yok galibaNikah kıyıldı yarın dugun
Çook heyecanlıyım sadece az oncekı hanım efendınınde dediği gibi yalancı cıkmak istemiyorumHic heyecan yok galiba
Korkma canim sormak istediklerini sorabilirsin ozelden falan yardimci olmaknisterim insaallah iyi bir gunun olurÇook heyecanlıyım sadece az oncekı hanım efendınınde dediği gibi yalancı cıkmak istemiyorum
Çok tesekkur ederım cidden kolay bir şey değil dediniz girerse kesinlikle hissedersiniz dediniz hani dediğim gibi hissetmedim zorlanmada hissetmedim acı da hissetmedim bunları hissetmediysem o zaman korkmama gerek duymama gerek diyorsunuz değil miCanim ne yasadigini sen biliyosun burda kimse doktor degil herkesin bunyesi farkli ama genelde olani anlattim hala ikna olmayip kiz miyim diye soruyosun onu kocanla yasayinca anlicaksin umarim korkularin gercek cikmaz eger bisey olursa da anlat esine boyle boyle oldu ama ben sonucun bu oldugunu bilmiyodum diyin durust olun kaybediceksiniz de yapicak bisey yok suan sans isi biz ne desek bos siz ne yasadiginizi kendiniz ve yasadiginiz kisi biliyo
sokmadi diye biliyorum ne yahuGirmedim sadece ustten hanı ama şeyini hiç sokmadı diye biliyorum kı soksaydı hıssederdım değil mi muhakkak acı cekerdım değil mi
Ahaha işte tecrubesizim hiç hissetmedim ne acı ne de özel bölgesinisokmadi diye biliyorum ne yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?