- 4 Şubat 2019
- 4.083
- 8.892
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acık sozlulugunuz ıcın tesekkur ederım işte endieşeler korkutuyor ınsanı acaba dıye dıye olecem niye böyle oldu anlamadımHissetmemen imkansız. Mümkün değil. Korkma biyolojik olarak bakiresin. Ama ruhen hayır
Bunu nişanlina sorsana? Girmiş mi girmemiş mi?Girmedim sadece ustten hanı ama şeyini hiç sokmadı diye biliyorum kı soksaydı hıssederdım değil mi muhakkak acı cekerdım değil mi
Hissetmemen imkansız. Mümkün değil. Korkma biyolojik olarak bakiresin. Ama ruhen hayır
Aynen bakıre olup olup olmadıgı mı soruyorum ama galiba ruhen strese sokuyorum kendımı cok düşünmeye başladımBunu nişanlina sorsana? Girmiş mi girmemiş mi?
Yoksa sen bakire miyim değil miyim diye mi soruyorsun?
Sürtünme yaşadığın kişi ile nişanlın farklı kişiler mi?
Valla ben çok hissetmiyorum girdiğini emin olamıyoruz bazen. 1 yıllık evliyim bu aradaGirmedim sadece ustten hanı ama şeyini hiç sokmadı diye biliyorum kı soksaydı hıssederdım değil mi muhakkak acı cekerdım değil mi
Kız girmiyordur o zaman öyle şey olur mu? İlk başta ister istemez bu acı yaşanıyor, bir zorlanma.Valla ben çok hissetmiyorum girdiğini emin olamıyoruz bazen. 1 yıllık evliyim bu arada
Ben hic yasamadim. Kisinin rahatligina bagliKız girmiyordur o zaman öyle şey olur mu? İlk başta ister istemez bu acı yaşanıyor, bir zorlanma.
Zerre acı yok. Biraz zorlanma oluyor ama içimde mi değil mi emin olamıyorum sonradan anlıyorum meselaKız girmiyordur o zaman öyle şey olur mu? İlk başta ister istemez bu acı yaşanıyor, bir zorlanma.