- 14 Mart 2024
- 33
- -31
- 1
- 24
- Konu Sahibi Zeynepppppppppppppppppp9
-
Kan şekeri değil kan değeri düşükmüş kan ilacı verdiArkadaşlar kadının da çok onuru ile oynamayalım.
Kadin 6 aylık bebeği neden dövsün bu kadar da olmaz ama.
Bebek meme reddi yaşıyormuş büyük ihtimal aç kaldı kan şekeri düştü.
Meme + mama seklinde gidin cocuk fazla aç kalmamış olur. Devamlı teşvik ede ede bebekte düzene girer.
Kan ilacı 4 aylıkken başlanıyor. Size verilmedi mi de değeri bu kadar düşmüş merak ettimKan şekeri değil kan değeri düşükmüş kan ilacı verdi
Verildi kabız yaptığı için ara vermiştimKan ilacı 4 aylıkken başlanıyor. Size verilmedi mi de değeri bu kadar düşmüş merak ettim
Kusura bakmayın ama yazıklar olsun size. Onca saattir konuya bakıyorum ama gerekçeniz eşinizin geç gelmesi olamaz ya. Benim kızımın kirpiği düşse deliriyorum ne eş beklemesi kaç saat oldu. İnanılmaz rahatsınız. Girp girip cevap bile yazmadınız onca saat ya ağır trollsünüz ya da inanılmaz vurdumduymaz birisiniz. Gerçekten bebeğe çok üzüldüm. Lütfen birazcık kendinize çeki düzen verin. Meme reddi varsa binbir türlü yolu var beslemenin destek alın
Bacım burdakinlerde senin cocugun için telâşlandilar sen gelmişsin beddua ediyorsun ne deseler di sana okdr saat uyuması normal bişi değil ortalığı yıkarım eşim geç geldi diyorsun çocuğundan ne önemli işi vardı da geç geldiUmarım yaşadıklarımı yaşarsınız ancak o zaman anlarsınız beni ha bide çocuğumun çok ama çok şanslı olduğunu söyleyebilirim size çünkü onu çok seven annesi var
Demir ilacına kendi kendine ara veremezssin. Anne sütünde demir yok dvit 3 yok bu yüzden dışardan almalı bebekler. D vitamini ve demirin temiz icerekli olanlari var eczanelere danışın. Kabız yaptıysa başka demir ilacını dene lütfen birdaha ihmal etme. İstahsizligı ve meme reddi demir eksikligindendir muhtemelen. Demir eksikliği iştahsızlık yapıyor. Herşey zincirleme ...Verildi kabız yaptığı için ara vermiştim
Umarım yaşadıklarımı yaşarsınız ancak o zaman anlarsınız beni ha bide çocuğumun çok ama çok şanslı olduğunu söyleyebilirim size çünkü onu çok seven annesi
Demir ilacına kendi kendine ara veremezssin. Anne sütünde demir yok dvit 3 yok bu yüzden dışardan almalı bebekler. D vitamini ve demirin temiz icerekli olanlari var eczanelere danışın. Kabız yaptıysa başka demir ilacını dene lütfen birdaha ihmal etme. İstahsizligı ve meme reddi demir eksikligindendir muhtemelen. Demir eksikliği iştahsızlık yapıyor. Herşey zincirleme ..
Normal değilMerhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim var dün gece 11 de uyudu hala uyuyor uyandırdım ağladı yine uyudu normal mi değil mi
Ne kadar doğru düşünmüşüm hakkınızda, yazdıklarınız bunu doğrular nitelikte. Bedduanızla sizi baş başa bırakıyorum saf kötüsünüz. Sizin adınıza çocuğunuz için endişelendim bu yüzden kendimden özür diliyorum. Umarım o bebiş sağlıklı bir hayat sürer. Siz de oturup eşinizi beklemeye devam edebilirsiniz bundan sonraki olaylarınızda.Umarım yaşadıklarımı yaşarsınız ancak o zaman anlarsınız beni ha bide çocuğumun çok ama çok şanslı olduğunu söyleyebilirim size çünkü onu çok seven annesi var
Devletin verdigini kullanmayin, kendiniz alin eczaneden kan damlası. Kabiz yapmayan kan damlaları var ve tadı güzel olanlardan seçin.Kan şekeri değil kan değeri düşükmüş kan ilacı verdi
Kimse kadının onuruyla oynamıyor 19 saat uyuyan bir bebek var hayatında bebek görmemiş biri bile anlar 19 saat uyuyamayacağini , hastaneye gitmiyor bari saglik ocağına kap götür, bir komşuya söyle neden yanı o kadar koca bir gün bekleniyor. Dövmemistir elbette ama kusura bakmasin kimse neler gördük maalesef iyi düşünmemek onuruyla oynamak değil.Arkadaşlar kadının da çok onuru ile oynamayalım.
Kadin 6 aylık bebeği neden dövsün bu kadar da olmaz ama.
Bebek meme reddi yaşıyormuş büyük ihtimal aç kaldı kan şekeri düştü.
Meme + mama seklinde gidin cocuk fazla aç kalmamış olur. Devamlı teşvik ede ede bebekte düzene girer.
Demir ilacını da d vitamini de lütfen sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demir ilacında diş çürümesine kadar gidiyor içeriği temiz eczaneden özellikle para vererek alın…Yani kendi kendime karar vermemeliydim doğru ama bilemedim yani kabız sorunumuz zaten vardı onu da verince daha berbat oldu bende kestim böyle olacağını bilmiyordum
Canım her anne çocuğunu sever ama yaptığın ihmale giriyor maalesefUmarım yaşadıklarımı yaşarsınız ancak o zaman anlarsınız beni ha bide çocuğumun çok ama çok şanslı olduğunu söyleyebilirim size çünkü onu çok seven annesi var
Hangi marka biberon kullanıyorsun?İki aydır mücadele ediyorum mama aldım biberon tutmuyor kaşıkla veriyorum evet belki annelik onuruumla oynayacak en son kişiler vardır burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?