- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- Konu Sahibi Zeynepppppppppppppppppp9
Bizi de bilgilendirin müsait olunca inşallah iyidir bebeğiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyandı mı? hâlâ konuya bakıyorsunuz ama güncelleme yapmıyorsunuzMerhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim var dün gece 11 de uyudu hala uyuyor uyandırdım ağladı yine uyudu normal mi değil mi
Normal değil bir doktora gidin lutfenMerhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim var dün gece 11 de uyudu hala uyuyor uyandırdım ağladı yine uyudu normal mi değil mi
Uyandı acile götürmedim şimdi iyi gibi görünüyor hepinize çok teşekkür ederimuyandı mı? hâlâ konuya bakıyorsunuz ama güncelleme yapmıyorsunuz
Şimdilik iyi görünüyor teşekkür ederimZ Zeynepppppppppppppppppp9 durum nedir
Ablacım sence normal mi? Koşup bir doktora götürsene buraya konu açana kadar
Götüremedim ama şimdi iyi gibiAblacım sence normal mi? Koşup bir doktora götürsene buraya konu açana kadar.
İyi olması mümkün değil. Asla deliksiz uyumaz o aydaki çocuk. Meme reddi diye düşündüğünüz şey aslında red değil bebek hasta. Her doktora gitmediğiniz dk bebek için çok geç olabilir. İyi gibi göründüğüne asla inanmıyoru
Hanımefendi çocuk bu kadar saat uyumaz. Çocukta başka bir şey var. 51.defa götürün lütfen.Meme reddi iki aydır var 50 defa doktora götürdüm hiç bişe olmadığını söyledi
Artık bebek açlıktan şekeri düştü bayıldı mı nedir haberi yok uyandı diyor sinirim bozuldu altına yapsa bas bas ağlar bebek , açken uyumaz ne oldu ise artıkİyi olması mümkün değil. Asla deliksiz uyumaz o aydaki çocuk. Meme reddi diye düşündüğünüz şey aslında red değil bebek hasta. Her doktora gitmediğiniz dk bebek için çok geç olabilir. İyi gibi göründüğüne asla inanmıyorum
Neden götüremediniz meteor mu düştü kafanıza? Başka bir engel olamaz çünkü.Götüremedim ama şimdi iyi gibi