- 14 Mart 2024
- 33
- -31
- 1
- 24
- Konu Sahibi Zeynepppppppppppppppppp9
Merhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim var dün gece 11 de uyudu hala uyuyor uyandırdım ağladı yine uyudu normal mi değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme reddi yaşıyoruz o yüzden hep uykuda emziriyorum19 saattir uyuması normal değil tabii.
Emzirirken de mi uyuyor ?
Hiç olmadı ben uyandırdımUyaniklik suresi olmadi mi? Araliksiz uyuyosa acil servise goturun hemen
Acil hastaneye götürün, tabiki normal değil. Yetişkin bile o kadar yattığında endişelenilir. Yemiyor içmiyor susuz kalır, kalori alması lazım.Merhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim var dün gece 11 de uyudu hala uyuyor uyandırdım ağladı yine uyudu normal mi değil mi
HayırDüştü mü ?
Uykuda emziriyorum 6 aydır da hiç böyle uyumamış aniden böyle oldu6 aydır hiç böyle uyuyor muydu? Dün geceden beri hiç beslemediniz mi? Doktorlar uyusa da uyandırıp besleyin demiyorlar mı? Bebeğin açlıktan şekeri düşmüştür o yüzden uyuyordur.
Uyandırdım hep uykuda emziriyorum meme reddi yaşıyoruz o yüzden hep uykuda emziriyorumAcil hastaneye götürün, tabiki normal değil. Yetişkin bile o kadar yattığında endişelenilir. Yemiyor içmiyor susuz kalır, kalori alması lazım.
Doktora götürseniz mi?Hayır
Uykuda emziriyorum 6 aydır da hiç böyle uyumamış aniden böyle oldu
Hiç olmadı ben uyandırdım