- 15 Temmuz 2013
- 18
- 1
-
- Konu Sahibi targim_gamze
keşke bizim de kendiliğnden düzelebilir olsa yada anjio bu defa etkili olsa..allahım tüm yavrulara ve benim yavruma şifa ver..zaman daraldıkça endişelerim artıyor..
Sen içini ferah tut lütfen. Çaresiz bir hastalık değil çok şükür. Kimsenin yarın ne olacağı belli değil. Bol bol dua et. Ben kızımın dualarla iyi olduğuna inanırım hep. Ne kadar iyi olursa olsun insanda hep bi kaygı oluyor bu yüzden seni çok iyi anlıyorum fakat iyi düşün iyi olsun.[/Q
çok saol canım.dua etmekten başka çarem de yok zaten..rabbim acısın kuzularımıza.bu arada ben ilk hastalığımızı öğrendiğimden beri doğumsal kalp anamolileri diye bir gruba üyeyim facebook dan çok faydası olmuştu bilgilenmem konusunda,bilmiyorum grubu duydunuz mu?
Sen içini ferah tut lütfen. Çaresiz bir hastalık değil çok şükür. Kimsenin yarın ne olacağı belli değil. Bol bol dua et. Ben kızımın dualarla iyi olduğuna inanırım hep. Ne kadar iyi olursa olsun insanda hep bi kaygı oluyor bu yüzden seni çok iyi anlıyorum fakat iyi düşün iyi olsun.[/Q
çok saol canım.dua etmekten başka çarem de yok zaten..rabbim acısın kuzularımıza.bu arada ben ilk hastalığımızı öğrendiğimden beri doğumsal kalp anamolileri diye bir gruba üyeyim facebook dan çok faydası olmuştu bilgilenmem konusunda,bilmiyorum grubu duydunuz mu?
Üye oldum dediğin gruba. Faydalı bir yermiş gerçekten. Ismim duygu Öcal Muhtaroğlu. Ordan de görüşebiliriz istersen
Bizim 3 aylık bebeğimde üfürüm vardı aort damarı daralması denildi, çok riskli mi, balon tedavisi olacakben bu konuyu yeni gördüm ve yazmak istedim.benim kızım şuan 5 yaşında.bizde 1 haftalıkken ögrendik bu rahatsızlıgını.1 aylıkken anjiyo,6 aylıkken balon yapıldı.daralma tekrarlayınca 1 yaşında ameliyat oldu.şuan kontrollerimiz devam ediyor.hamdolsun şimdilik iyi.inşallah tekrarlamaz diye dua ediyoruz.allah o acı günleri yaşatmasın tekrar.rabbim bütün bebek ve çocuklara şifa versin.