- 15 Temmuz 2013
- 18
- 1
- Konu Sahibi targim_gamze
2 yaşındaki kızım bu rahatsızlıktan dolayı ameliyat oldu lakin tekrar etti ve şimdi de anjio mu tekrar ameliyat mı olucak kararı verilicek bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizde çok zor günler geçirmişsiniz.inşallah hep sağlıklı olur yavrunuz ve rabbim bize de nasip eder o günleri..bizden tomoğrafi istedi öncelikle doktorumuz bakalım cumartesi nasıl ve nezamana gün vericek...keşke hiç gerek kalmasa ama ne yapalım hakkımızda ayırlısı ne ise o olur inşallah.şuan ilaç kullanıyormusunuz ve darlık tekrarladığında çocukta bi değişiklik belirti olmuşmuydu?
merhaba.evet gittik doktora.ve şuan aynı durumu daha da doğrusu rekorktasyonu kesinleşti.gradiyenti 53 mmhg.öncelikle emar çekilecek bu ay sonu anestezi uygulanıp.sora bi problem yoksa anjio yapılacak.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu defa herşey yolunda gider ve biraz rahat nefes alırız.ilginize de teşekkür ederim.
bu arada hamileliğimde ben de grip olmuştum..ki grip kalbi en çok etkileyen virüse sahipmiş.tabiki yine de ondan olduğuna hiç emin olamayız çünkü genetik olabilir .yiyeceklerden olabilir v.s ama birazda sanıyorum kader,çünkü bende sizin gibi yediğime içtğime çok dikkat ederdim.gelen Allahtan..derdini veren rabbim dermanını da vercektir elbet..