- 10 Eylül 2022
- 56
- 34
- 3
- 28
Benimde bugün belimde sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum bişey mi oluyor diye inşallah önemli bişey değildirBenim cok belli bugun yaptıgım dünde normal kaset yaptım oda belliydi ister istemez merak ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün belimde sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum bişey mi oluyor diye inşallah önemli bişey değildirBenim cok belli bugun yaptıgım dünde normal kaset yaptım oda belliydi ister istemez merak ediyorum![]()
Normaldir bence doktoruna danış istersenBenimde bugün belimde sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum bişey mi oluyor diye inşallah önemli bişey değildir
Yarın vericem eşime söylemedim sağlık ocagında vericem:)Kan ver canm çıkar yani
Benim de ilk denemeydi canim ama yasalar geregi tek embriyo transfer edebiliriz dediler aslinda ben ikiz de dusunuyordumEvet ilk deneme canm
Canim o agri cok normal ben de de cok oldu doktoruma sormustum korktugum icin , rahim genisledigi icin bu tarz agrilar normalmis onemli olan cok siddetli ve gecmeyen agri olursa ve kanama olursa bu durumda hemen acile gitmek gerekiyormusBenimde bugün belimde sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum bişey mi oluyor diye inşallah önemli bişey değildir
Aynen normal diyorNormaldir bence doktoruna danış istersen
Teşekkür ederim canim rahatladım vallahaCanim o agri cok normal ben de de cok oldu doktoruma sormustum korktugum icin , rahim genisledigi icin bu tarz agrilar normalmis onemli olan cok siddetli ve gecmeyen agri olursa ve kanama olursa bu durumda hemen acile gitmek gerekiyormus
Hmm ben kritik yaşı geçmişim kağıda 1 işlediler ama 2 tane kattilar cnmBenim de ilk denemeydi canim ama yasalar geregi tek embriyo transfer edebiliriz dediler aslinda ben ikiz de dusunuyordum![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımYarın vericem eşime söylemedim sağlık ocagında vericem:)
Aynen canim 35 yas ve uzeriydi galiba 2 embriyonun serbest olmasi ben 28 oldugum icin musaade etmediler olsun saglik olsun bebisler sihhatle dogsunda gerisi onemsiz zaten hepimiz icin bu boyleHmm ben kritik yaşı geçmişim kağıda 1 işlediler ama 2 tane kattilar cnm
Aaa ben 26 yaşındayım 23 yaş a kadar yasak misAynen canim 35 yas ve uzeriydi galiba 2 embriyonun serbest olmasi ben 28 oldugum icin musaade etmediler olsun saglik olsun bebisler sihhatle dogsunda gerisi onemsiz zaten hepimiz icin bu boyle![]()
Canım ben 1saat önxe kan verdım dayanamadım6.gun yaptım cnm çok silik çıktı 7.gun erken gebelik testi yaptım bariz belli çıktı sonra gittim kan verdim 7.gun 49 çıktı
Gözün aydın tabiki hamilesinnCanım ben 1saat önxe kan verdım dayanamadım99,5 cıktı hamileyim galiba offff bilmiyorum şuan cok değişiyimhamileyim dimi oldu tuttu
Evet cabm hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin rabbimCanım ben 1saat önxe kan verdım dayanamadım99,5 cıktı hamileyim galiba offff bilmiyorum şuan cok değişiyimhamileyim dimi oldu tuttu
Amın canım inşallah sağlıklı şekilde ilerlerEvet cabm hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin rabbim
Hastanenin usulsuzlugu olmus galiba bu normalde yas buyukse ve tekraralayan negatif falan olunca cift embriyo konuluyomus cok arastirmistimAaa ben 26 yaşındayım 23 yaş a kadar yasak mis
Özel hastane cnm 2 katıp 1 yazdilar bence gayet te iyi oldu belki pcos luyum ondandır belki hastane ile ilgili bir şeydirHastanenin usulsuzlugu olmus galiba bu normalde yas buyukse ve tekraralayan negatif falan olunca cift embriyo konuluyomus cok arastirmistim
Ben bahceci de yaptirdim orda cok net konustular ben de de pko var ama hic bir olumsuz tarafini tasimiyorum cok sukur herseyim normal sadece rezerv fazla ordan bi kendini belli ediyor :) doktor sansli gruptasin demisti hatta ama yani bence hastanenle alakali bir durumdurÖzel hastane cnm 2 katıp 1 yazdilar bence gayet te iyi oldu belki pcos luyum ondandır belki hastane ile ilgili bir şeydir
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMaşallah canım rabbim kucağına aldirsin inşallah biz keseyi gördük te çok küçüktü aralarında 3 gün var yarın tekrar çağırdı doktor 6+0 6+3 olduk çok şükür birde bebekleri görseydim rahat edecektim kalp i kaç haftada duydunuz