plexir mi ilk defa duydumBasarisini bilmiyorum ama goz cevresi icin plexir var
Evet ozellikle göz cevresine uygulaniyor. Ama 4 5 gün kabuklanma oluyomuş ben göz kapağı estetiği oldum. Olmasaydim plexir düsünüyordumplexir mi ilk defa duydum
k.b biraz kisisel bi soru soruyorum ama siz kac yasindasiniz?Evet ozellikle göz cevresine uygulaniyor. Ama 4 5 gün kabuklanma oluyomuş ben göz kapağı estetiği oldum. Olmasaydim plexir düsünüyordum
38 yaşindayimk.b biraz kisisel bi soru soruyorum ama siz kac yasindasiniz?
Yok yanliş anlamadim:))bence bu operasyon icin benim bile yasim gençti. Eskiden sadece 50 yastan sonra görmeyi engelleyince yapiliyordu. Ama artik cok genclerin bile yaptırdığını duyuyoruminternetten buldugum bi doktor yasimun genc olmasindan dolayi ameliyat onermedide ondan sordum yanlis anlamayin :)
Iyi bir cerrah bulursaniz kolay bir operasyon. Aci sizi olmuyor izler belli bellirsiz . Birkac gun gozleriniz bantliyken kimseye gorunmezseniz kimse anlamaz bile sonrasinda.elimde olsa hemej yaptiririm o da ayri tabi :/
fiyati peki?Iyi bir cerrah bulursaniz kolay bir operasyon. Aci sizi olmuyor izler belli bellirsiz . Birkac gun gozleriniz bantliyken kimseye gorunmezseniz kimse anlamaz bile sonrasinda.
2 bin ile 3 bin arasifiyati peki?
yeni mi yaptirdiniz bide nerede yaptirdiniz ?2 bin ile 3 bin arasi
Hakan çepniKonya da kime yaptırdiğinizi öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?