Merhaba 3. Gün embriyosu halkında bilgi verirseniz sevinirim ..

elispera_24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
134
31
32
Merhaba anlamadığım bir konu var benim 2 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün embriyom donduruldu.
Neye göre 3. Gün dondurulma yapılıyor, 5. Güne kadar beklenebilirdi, 5 tane 5. Gün olabilirdi ,sebebini anlamadım, 3. Günler çok çok iyi olduğu için mi hemen dolduruluyor?
Bilgisi olan, bilgi verirse sevinirim ...

Merhaba anlamadığım bir konu var benim 2 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün embriyom donduruldu.
Neye göre 3. Gün dondurulma yapılıyor, 5. Güne kadar beklenebilirdi, 5 tane 5. Gün olabilirdi ,sebebini anlamadım, 3. Günler çok çok iyi olduğu için mi hemen dolduruluyor?
Bilgisi olan, bilgi verirse sevinirim ...
Merhaba, 3.gün ve 5.gün embriyo kalitelerinizi biliyor musunuz?
Belki 3.gün olanlar çok iyi kaliteydi ve labaratuvarda kaybetmek istememiş olabilirler. Diğerlerini de 5.güne götürelim ve kalırsa iyi olur diye de düşünmüş olabilirler.

Belki 3.gün olanlar çok iyi kaliteydi ve labaratuvarda kaybetmek istememiş olabilirler. Diğerlerini de 5.güne götürelim ve kalırsa iyi olur diye de düşünmüş olabilirler.
Pgt yapılmadı, birşeyde demediler...

Merhaba birşey sorabilir miyim ilk transferi acaba en iyi yumurtayı seçerek mi yapıyorlar yoksa rasgele mi oluyor bir bilginşz varmı

17 yumurtadan 8 tanesi dolu çıktı, 2 tanesi 3.gün ; 3 tane 5. Güne gelmiş , beklediğimiz gibi dediler o kadar ...

4.gün embriyosu için böyle bir skorlama yaptıklarını bilmiyorum. Bütün embriyolarınız 4.gün mü?
Evet daha doğrusu 4.gün cumartesiydi pazar günü de orası kapalı ve kimse olmadığı için benimkileri 4.günden dondurduklarını düşünüyorum 5.gün neden dondurulmadı dediğimde doktor öyle uygun gördü dendi 🤷‍♀️

X